Toaletten nästan klar

Godmorgon älsklingar!

Det är sköna Söndag. Jag ska strax lämna sängvärmen och klä på mig för att ge mig ut på promenad. Hoppas få med mig familjen också.

Hörni, igår jobbade vi järnet i husvagnen. Det tar sig ska ni veta. Toaletten är så fin så jag vill bo där. Madrassen är så otroligt skön att ligga på och det börjar ske stora förändringar överlag i lilla Vagnhild.

Alltså! Hur fint?! Jag är sååå nöjd. Det blev så ombonat och mysigt där inne nu. Ska knäppa bättre bilder på allt sen när vi är helt klara såklart. Vi har sagt att så fort att vi är klara ska vi ha myskväll i Vagnhild. Äta snacks och kolla TV. Mys!

Just nu är det kaos så att så mycket mys blir det inte ännu. Får se hur långt vi hinner idag? Min förhoppning är att drar vi på så kommer vi nog vara klara ikväll tänker jag.

Känns så kul att vi drog igång en renovering 2.0 nu när vi först var på väg att sälja henne. Men, eftersom husvagnen vi kikade på såldes mitt framför näsan på oss så fick vi andra tankar. Ska vi inte fixa och dona lite? Det blir ju kul! Eller det var mest jag som ville fixa och dona faktiskt….haha…

…. Tony är inte den som tar tag i saker. Den biten sköter jag med hull och hår. Jag är närmast explosiv när jag får för mig något, jag bara sätter igång och sen kör jag i 200 blås. Tony får man draaaaaa i, motivera och försöka få honom att förstå hur fin den här förändringen kommer bli. Ibland känns det som jag får dra i honom med ett rep så han liksom hakar på. Men, jag har numera en ny taktik. Jag bara börjar, jag kör helt sonika igång projektet. Det tar någon dag men sen kommer han och ser att ”Oj, här händer det grejer” och då hänger han på. Sen står han där och är tvärnöjd med förändringen vi gjorde och tycker att det blev sååå fint! Haha… man börjar lära känna varandra efter nästan 17 år ihop.

Vem sköter förändringar hemma hos er? Är det du eller din partner?

Dags att dra! Hörs senare.

Kram Nina

80
Subscribe
Notify of
guest

17 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helen
Helen
4 years ago

Här funkar det precis som hos er!

niiinis
niiinis
Reply to  Helen
4 years ago

😂👍🏼

Catrin
4 years ago

Wooow…
Du borde bli stylist av hem 😍😍såå snyggt å smakfullt det blir när du är i farten.. Måste fråga,, kranarna och bänkskiveplasten?? Vart har ni köpt det? Håller på å ska piffa upp vår älskade vagn å du e en stor inspiration 🤩😍

niiinis
niiinis
Reply to  Catrin
4 years ago

Men tack! Vad snäll du är! ❤️ Bänkskiveplasten är från Bauhaus. Kranarna har vi köpt på Henrikssons husvagnar. ❤️

Catrin
Reply to  niiinis
4 years ago

Tusen tack… 💞💞💞

Petra
Petra
4 years ago

Absolut jag, mannen är väldigt seg men alltid nöjd efteråt!

niiinis
niiinis
Reply to  Petra
4 years ago

😂👍🏼

Anna
Anna
4 years ago

Jo, men jag är som du. Kommer på nåt och så är det 120 på det. MEN, jag är också otålig. Så om vi inte kickar igång projekt direkt (gärna samma dag, helst inom någon timme 🙈) så kan jag liksom tröttna och så kan det dröja tills mannen säger (2 månader senare) ”Du, den där grejen – ska vi göra det, eller?”

Så vi kanske kompletterar varandra rätt bra ändå 😂

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
4 years ago

Hahaha! 😂 Jo men så är jag också. Har dock jobbat hårt på mitt tålamod och det har med åren blivit bättre tack och lov. Tony ska hålla på och kanske planera och vänta – nämen det går inte serru. Då har jag kommit på något annat redan. 😂😂😂

Mira
Mira
4 years ago

Alltså jag är kvinnan som gärna påbörjar projekt utan att ha tänkt ut alla lösningar helt 🙈
där är sambon bra, han ser sånt innan jag drar igång o får mig att lugna mig lite tills vi har alla grejer. Han är lätt att få med på tåget så det ska han få cred för 👌

niiinis
niiinis
Reply to  Mira
4 years ago

Men wow, då är ju ni perfect match. 👌🏻🙌🏻🥰 Både någon som driver och någon som tänker till. 👍🏼

Sofia
Sofia
4 years ago

Samma här! Min man pratar mycket, men det händer inget om inte jag tar initiativet. Sedan hakar han på…

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
4 years ago

Haha! 😂 Skönt man inte är ensam. 👍🏼

Hanna Haglund
Hanna Haglund
4 years ago

Alla fina korghyllor, var kommer dom från? Håller på att fixa våran husvagn som vi köpte för några veckor sen. Är så himla roligt.
Kram Hanna

niiinis
niiinis
Reply to  Hanna Haglund
4 years ago

Köpt på Loppis för 100 år sen. 🙈 Det är nog där man enklast hittar dom. Kram ❤️

Mamma M
Mamma M
4 years ago

Samma här, trögstartad man. Men när han väl drar igång något vill han inte sluta o det blir såå bra .

niiinis
niiinis
Reply to  Mamma M
4 years ago

Många som verkar ha liknande partners som jag. 🙂

Nästa inlägg

Så sorgligt!

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x