ANNONS

Toaletten nästan klar

/

Godmorgon älsklingar!

Det är sköna Söndag. Jag ska strax lämna sängvärmen och klä på mig för att ge mig ut på promenad. Hoppas få med mig familjen också.

Hörni, igår jobbade vi järnet i husvagnen. Det tar sig ska ni veta. Toaletten är så fin så jag vill bo där. Madrassen är så otroligt skön att ligga på och det börjar ske stora förändringar överlag i lilla Vagnhild.

Alltså! Hur fint?! Jag är sååå nöjd. Det blev så ombonat och mysigt där inne nu. Ska knäppa bättre bilder på allt sen när vi är helt klara såklart. Vi har sagt att så fort att vi är klara ska vi ha myskväll i Vagnhild. Äta snacks och kolla TV. Mys!

Just nu är det kaos så att så mycket mys blir det inte ännu. Får se hur långt vi hinner idag? Min förhoppning är att drar vi på så kommer vi nog vara klara ikväll tänker jag.

Känns så kul att vi drog igång en renovering 2.0 nu när vi först var på väg att sälja henne. Men, eftersom husvagnen vi kikade på såldes mitt framför näsan på oss så fick vi andra tankar. Ska vi inte fixa och dona lite? Det blir ju kul! Eller det var mest jag som ville fixa och dona faktiskt….haha…

…. Tony är inte den som tar tag i saker. Den biten sköter jag med hull och hår. Jag är närmast explosiv när jag får för mig något, jag bara sätter igång och sen kör jag i 200 blås. Tony får man draaaaaa i, motivera och försöka få honom att förstå hur fin den här förändringen kommer bli. Ibland känns det som jag får dra i honom med ett rep så han liksom hakar på. Men, jag har numera en ny taktik. Jag bara börjar, jag kör helt sonika igång projektet. Det tar någon dag men sen kommer han och ser att ”Oj, här händer det grejer” och då hänger han på. Sen står han där och är tvärnöjd med förändringen vi gjorde och tycker att det blev sååå fint! Haha… man börjar lära känna varandra efter nästan 17 år ihop.

Vem sköter förändringar hemma hos er? Är det du eller din partner?

Dags att dra! Hörs senare.

Kram Nina

17
78

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00