ANNONS

Kortvecka och sköna Söndag

/

Godmorgon vänner!

Hur mår ni? Det är kortvecka och jag har en hel del att göra innan det är helg och röd dag igen. Husvagnsrenoveringen går framåt, jättekul är det även om jag bara vill vara klar nu. Igår hann vi inte jobba så mycket med den då vi blev bjudna på mysfika hos Tonys bror med familj.

Vi startade dock dagen med en promenad hela familjen. Så skönt! Även om det blåste en hel del så sken solen och gjorde så det blev skönare.

Sen fixa sig lite och iväg på lite söndagshäng med Tonys familj. Jag bakade med mig lite finska stjärnor som jag ska ge dig recept på senare idag.

IMG_5485

Såhär såg dom ut just när jag tagit ut dem från ugnen. När de svalnat hade jag på lite florsocker. Packade med dem i en påse och tog med. Stackars min släkt som får äta bakverk på bredden och tvären känner jag ibland. Dom kanske inte tycker så synd om sig själva dock….. jag hoppas i alla fall inte det. 🙂

Milo fick göra nåt skitkul igår, han fick nämligen åka fyrhjuling för första gången med sin farbror. Snacka om spännande! Katastroftänkarmorsan fick kolla bort. HATAR typ allt med motor på 2 hjul. Visserligen har den här 4 men det är lika läskigt för det när man sitter så oskyddat. Allt gick bra dock och jag har lärt mig att inte titta. Tony får ta det där. 😅

Efter att vi suttit ute i en halv evighet så frös vi när vi åkte hemåt. Då var det skönt att tända ljus i hela badrummet och sätta sig i badet och tina upp. Som jag tjatar om det men det där badkaret med det är verkligen det bästa köpet ever!

Idag startade dagen med promenad igen. Kände en bekant doft när jag gick på vägen och så fick ja se den här väggen av syrener! Åh vad jag älskar den doften. Vill ha en stor vas hemma på altanen.

Lyrisk av det här! Är det ostadigt väder under dagarna så får man ofta ändå njuta av blå himmel och sol på morgnarna på promenaden. Där har du ytterligare en anledning att ge dig av på morgonen, det är verkligen så värt det! 🥰

Nu ska jag fortsätta jobba här, vi hörs av lite senare.

Kram Nina

12
46

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00