Kortvecka och sköna Söndag

Godmorgon vänner!

Hur mår ni? Det är kortvecka och jag har en hel del att göra innan det är helg och röd dag igen. Husvagnsrenoveringen går framåt, jättekul är det även om jag bara vill vara klar nu. Igår hann vi inte jobba så mycket med den då vi blev bjudna på mysfika hos Tonys bror med familj.

Vi startade dock dagen med en promenad hela familjen. Så skönt! Även om det blåste en hel del så sken solen och gjorde så det blev skönare.

Sen fixa sig lite och iväg på lite söndagshäng med Tonys familj. Jag bakade med mig lite finska stjärnor som jag ska ge dig recept på senare idag.

IMG_5485

Såhär såg dom ut just när jag tagit ut dem från ugnen. När de svalnat hade jag på lite florsocker. Packade med dem i en påse och tog med. Stackars min släkt som får äta bakverk på bredden och tvären känner jag ibland. Dom kanske inte tycker så synd om sig själva dock….. jag hoppas i alla fall inte det. 🙂

Milo fick göra nåt skitkul igår, han fick nämligen åka fyrhjuling för första gången med sin farbror. Snacka om spännande! Katastroftänkarmorsan fick kolla bort. HATAR typ allt med motor på 2 hjul. Visserligen har den här 4 men det är lika läskigt för det när man sitter så oskyddat. Allt gick bra dock och jag har lärt mig att inte titta. Tony får ta det där. 😅

Efter att vi suttit ute i en halv evighet så frös vi när vi åkte hemåt. Då var det skönt att tända ljus i hela badrummet och sätta sig i badet och tina upp. Som jag tjatar om det men det där badkaret med det är verkligen det bästa köpet ever!

Idag startade dagen med promenad igen. Kände en bekant doft när jag gick på vägen och så fick ja se den här väggen av syrener! Åh vad jag älskar den doften. Vill ha en stor vas hemma på altanen.

Lyrisk av det här! Är det ostadigt väder under dagarna så får man ofta ändå njuta av blå himmel och sol på morgnarna på promenaden. Där har du ytterligare en anledning att ge dig av på morgonen, det är verkligen så värt det! 🥰

Nu ska jag fortsätta jobba här, vi hörs av lite senare.

Kram Nina

51
Subscribe
Notify of
guest

12 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
4 years ago

Så fin du är! Har du fransförlägning el lösfransar på bilden el har du såå långa egna fransar? Hur som helst jättefint 🙂 o håller med morgonpromenader är dom bästa!

niiinis
niiinis
Reply to  Lena
4 years ago

Jag har ingen fransförlängning i nu utan fixar jag mig nu kör jag lösfransar. Tänkte skriva ett inlägg om det senare. ❤️

Lena
Lena
Reply to  niiinis
4 years ago

Ja okej du är så fin! Ja vad roligt ser verkligen fram emot det inlägget o få tips på lösfransar som är bra. Har sett det finns såna magnetiska med en eyliner men vet inte om dom är bra men verkar ju smidigt 🙂

Therese
Therese
4 years ago

Hade så velat gå på morgonen, men inte hållbart då jag måste kliva upp 5 utan promenad..

niiinis
niiinis
Reply to  Therese
4 years ago

Då förstår jag att du inte hinner, ta det efter jobbet. Nästan lika rart då. 🥰

Ella
Ella
4 years ago

Det var nog en vägg av hägg, inte syren…🌞

Camilla
Camilla
4 years ago

Är det inte hägg du känner doften av? Här har syrenerna knappt sätt knopp än. Båda doftar ju magiskt.

niiinis
niiinis
Reply to  Camilla
4 years ago

Nej, det var syrener! ❤️🙏🏻

Sunny
Sunny
4 years ago

Oj vad du gott ner i vikt nu! Klär dig så fint. Kan du inte göra ett inlägg om vart du står nu med kosten och så? Vore jätteroligt med en uppföljning där 🙂

niiinis
niiinis
Reply to  Sunny
4 years ago

Har skrivit en uppföljning om allt, sök på sellerijuice här på bloggen så kan du läsa allt om det. 🌱🌿😍

Maja
Maja
4 years ago

Fast det där är hägg och inte syren, det syns på hur blomklasarna ser ut och bladverket. Förstorar man upp så ser man ju det riktigt väl.
Mellan hägg och syren heter ordspråket och just nu blommar häggen för fullt, sedan är det dags för syrenerna.
Men nu har du ju fotat så att man ser att det är hägg.
Otroligt vackert och doftar bedårande.

Du är så himla bra vet du det, brukar tänka på det när jag läser här.
Du är en sådan person man blir glad av men du har också ett djup som berör en, och klokhet som får en själv att tänka till och känna efter.
Din blogg är bäst, så enkelt är det.❤

Ha en underbar dag fina du.
Kram

Viola
Viola
4 years ago

Dina promenader ser helt fantastiska ut! Bra gjort av dig att du ger/tar dig den tiden <3
Just ja, vad är det för storts badkar ni har – vi har kikat lite, men många är så tunna/ostadiga..

Nästa inlägg

Toaletten nästan klar

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x