ANNONS

SÅ LÄSKIGT!

/

Godmorgon vänner!

Idag är det fredag fast det är onsdag. Så festligt va? Imorgon är det röd dag så inget är som det brukar just denna veckan. Härligt säger jag! Har länge velat av och an om jag ska ge mig ut på promenad då jag har så fasligt mycket att göra idag, men så kom jag på att vad i helsickes velar jag för? Upp, på med kläderna och ut. Det blir 40 välinvesterade minuter i livet och det ska fasiken inte prioriteras bort.

Igår blev frillan rak, fortfarande ovan vid nya frisyren men jag ångrar mig inte en sekund nu. Jag stortrivs nu!

Igår på eftermiddagen hjälpte vi mamma och pappa med lite antennfix. Det blev till att klättra upp på taket på garaget och stå och hålla stege medan Tony fick klättra ännu högre upp. Alltså jag och höjder är inte längre varandras bästa vänner. Det fanns en tid när jag gillade det, ju högre upp desto häftigare med suget i magen. Numera blir jag knäsvag och skakig och får både handsvett och nervositetsfrossa. Får läskiga tankar om att jag ska halka till och falla handlöst och bryta ryggen. Tittar jag ned över kanten så blir jag yr och får känslan av att jag faller framåt. Det är väl svindel det kallas? Känslan är så läskig och faktiskt något nytt för mig.

Jag var ändå modig som fotade och vågade stå där uppe under väldigt lång tid. Mamma rusade ut med varmare jacka då blåsten kom och tog mig och min tunna vårkappa. Brrrrr….. hörni, huuuu vad man fryser av att ha gått ned i vikt. Det trodde jag aldrig, att det skulle ha sådan effekt?! 🙈 Jag kan inte duscha lika varmt heller längre vilket är sååå märkligt, jag bränner huden känns det som. Antar att underhudsfett faktiskt skyddar så mycket mot både kyla och värme.

Milo stod nedanför och ville också komma upp.

Såklart! Hela familjen uppepå taket! 😂

Mamma var med genom fönstret också. Passade på att städa lite fönsterbleck under tiden. 😅 Det är så vi kvinnor funkar. Vi sitter t ex inte bara på toaletten, vi drar ett par varv med trasan i handfatet när vi ändå sitter där. På vägen upp till övervåningen tar vi med oss något som ska till förrådet t ex. Håller ni inte med? Vi fungerar på ett helt annat sätt. 😅

Till min stora lycka så har mammas och pappas underbara rabarberbuske fullkomligen exploderat de senaste dagarna. Jag fick ta med mig lite som jag tänkte baka av idag. Tydligen är busken otroligt gammal men varje år så bjuder den på överflöd av goda rabarber. Ska fråga mamma om jag får gräva loss en liten bit och plantera här hemma.

Hepp, inga ursäkter. Nu ska jag kliva upp ur sängvärmen och klä på mig. Dags för dagens promenad! Idag ska Vagnhild tvättas, det sista ska fixas med renoveringen (ska knäppa bilder på allt, tror att jag också ska köra en live på min Instagram inuti. Följ mig gärna på Instagram HÄR.) Sen ska det packas för imorgon förmiddag drar vi iväg en liten sväng (inte längre än 2 timmar hemifrån och inom rätt län ”just so you know”) och ska bo borta i 2 nätter. ”Mellan” med vänner är katt och husvakt under tiden. Har dragit hela harangen om att huset ska se ut så så som vi lämnat det när vi kommer hem. Haha…. ja ni vet det där gamla vanliga tjatet. Ska i alla fall bli hur mysigt som helst att åka iväg en sväng, längtar riktigt!

Hörs sen. Ha en fin dag fina du! ❤️

Kram Nina

16
102

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00