SÅ LÄSKIGT!

Godmorgon vänner!

Idag är det fredag fast det är onsdag. Så festligt va? Imorgon är det röd dag så inget är som det brukar just denna veckan. Härligt säger jag! Har länge velat av och an om jag ska ge mig ut på promenad då jag har så fasligt mycket att göra idag, men så kom jag på att vad i helsickes velar jag för? Upp, på med kläderna och ut. Det blir 40 välinvesterade minuter i livet och det ska fasiken inte prioriteras bort.

Igår blev frillan rak, fortfarande ovan vid nya frisyren men jag ångrar mig inte en sekund nu. Jag stortrivs nu!

Igår på eftermiddagen hjälpte vi mamma och pappa med lite antennfix. Det blev till att klättra upp på taket på garaget och stå och hålla stege medan Tony fick klättra ännu högre upp. Alltså jag och höjder är inte längre varandras bästa vänner. Det fanns en tid när jag gillade det, ju högre upp desto häftigare med suget i magen. Numera blir jag knäsvag och skakig och får både handsvett och nervositetsfrossa. Får läskiga tankar om att jag ska halka till och falla handlöst och bryta ryggen. Tittar jag ned över kanten så blir jag yr och får känslan av att jag faller framåt. Det är väl svindel det kallas? Känslan är så läskig och faktiskt något nytt för mig.

Jag var ändå modig som fotade och vågade stå där uppe under väldigt lång tid. Mamma rusade ut med varmare jacka då blåsten kom och tog mig och min tunna vårkappa. Brrrrr….. hörni, huuuu vad man fryser av att ha gått ned i vikt. Det trodde jag aldrig, att det skulle ha sådan effekt?! 🙈 Jag kan inte duscha lika varmt heller längre vilket är sååå märkligt, jag bränner huden känns det som. Antar att underhudsfett faktiskt skyddar så mycket mot både kyla och värme.

Milo stod nedanför och ville också komma upp.

Såklart! Hela familjen uppepå taket! 😂

Mamma var med genom fönstret också. Passade på att städa lite fönsterbleck under tiden. 😅 Det är så vi kvinnor funkar. Vi sitter t ex inte bara på toaletten, vi drar ett par varv med trasan i handfatet när vi ändå sitter där. På vägen upp till övervåningen tar vi med oss något som ska till förrådet t ex. Håller ni inte med? Vi fungerar på ett helt annat sätt. 😅

Till min stora lycka så har mammas och pappas underbara rabarberbuske fullkomligen exploderat de senaste dagarna. Jag fick ta med mig lite som jag tänkte baka av idag. Tydligen är busken otroligt gammal men varje år så bjuder den på överflöd av goda rabarber. Ska fråga mamma om jag får gräva loss en liten bit och plantera här hemma.

Hepp, inga ursäkter. Nu ska jag kliva upp ur sängvärmen och klä på mig. Dags för dagens promenad! Idag ska Vagnhild tvättas, det sista ska fixas med renoveringen (ska knäppa bilder på allt, tror att jag också ska köra en live på min Instagram inuti. Följ mig gärna på Instagram HÄR.) Sen ska det packas för imorgon förmiddag drar vi iväg en liten sväng (inte längre än 2 timmar hemifrån och inom rätt län ”just so you know”) och ska bo borta i 2 nätter. ”Mellan” med vänner är katt och husvakt under tiden. Har dragit hela harangen om att huset ska se ut så så som vi lämnat det när vi kommer hem. Haha…. ja ni vet det där gamla vanliga tjatet. Ska i alla fall bli hur mysigt som helst att åka iväg en sväng, längtar riktigt!

Hörs sen. Ha en fin dag fina du! ❤️

Kram Nina

104
Subscribe
Notify of
guest

16 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Elin
Elin
4 years ago

Du är så himla fin och vacker. Har läst din blogg i flera år, så härligt att få läsa om din vardag med alla med o motgångar. Det är liksom härligt att få ”fly in” i en annan människas liv. Jag själv jobbar som undersköterska på en avd med covid-19 patienter och det är tungt… Så det är så härligt att få komma hem och klicka in på din blogg å få följa med dig och dina upptåg😁❤

niiinis
niiinis
Reply to  Elin
4 years ago

Men tack snälla! Så fint skrivet! ❤️❤️❤️

Du vet väl att ni är och har alltid varit hjältar, hoppas nu att ert hårda jobb kommer att få den cred den är värd! Stor kram till dig! ❤️❤️❤️

Elisabeth
Elisabeth
4 years ago

Det där med höjder känner man igen, inga problem innan jag fick barn men gosse vad benen skakar nu efter två barn. Behöver bara komma upp några steg på en stege så vill man ner igen. Är inte längre den förste som anmäler sig när takrännor ska rensas mm :-). Att gunga är också en sak som ändrats efter barnen, innan inga problem men nu efter blir man åksjuk efter några turer fram och tillbaka.

niiinis
niiinis
Reply to  Elisabeth
4 years ago

Haha…. det där med gunga känner jag verkligen igen! Sååå hemskt! 😂😂😂

Theres
Theres
4 years ago

Du är rakt igenom skitsnygg i din nya frisyr, du strålar ju kvinna! Oavsett om du är partystassad eller ute på en morgon-PW så skiner du. Du verkar vara en så otroligt genuin person och jag skulle tro att det är det som lyser igenom.

Hur som haver drar vi till vårt smultronställe på Märsön idag (inte långt ifrån dig med andra ord) och jag är så sugen på att besöka dina vänners inredningsbutik som du tipsat om. Den ser ju helt magisk ut! Ha en härlig lång helg och keep on sprida härlig stämning!

niiinis
niiinis
Reply to  Theres
4 years ago

Men alltså, hur fina ord! ❤️❤️❤️ Blir alldeles varm i hela hjärtat! 😍👍🏼🙏🏻

Inte långt från mig alls ju, Märsön är sååå fint! 😍😍😍

Ja besök den, jag ska dit själv idag och kika. ❤️

Kram 💕

Agneta
Agneta
4 years ago

Du är jättefin. Faktiskt min förebild i denna stora sociala medier värld.

niiinis
niiinis
Reply to  Agneta
4 years ago

Tack! ❤️❤️❤️ Vilken ära, inte klokt ju….. massa kram!

Åse
Åse
4 years ago

Jag undrar om du kan visa lite mer av den maten du själv äter och hur du får ihop den med övriga familjens mat i vardagen sedan du lade om din kost? Jag försöker själv att dra ner på kött, socker, gluten och att öka mängden grönsaker för att jag mår bättre av det. Din lyckade omställning har inspirerat mig! Jag var såklart läst tidigare inlägg där du förklarar, men jag vill gärna önska mer inspo i vardagsmaten framgent.

Natalie
Natalie
4 years ago

Jo man fryser som attans när man går ner i vikt och gått ner i vikt. Aldrig frysit innan men efter gbp:en så frös jag så Jag hackade tänder o nu som kronisk sjuk så fryser jag också, jämt! Men nu kan jag frysa om fötterna o vara svettig om händerna samtidigt- väldigt mysko. O shit sicken snygging du är i den kortare frisyren!!!

niiinis
niiinis
Reply to  Natalie
4 years ago

Åh fy så hemskt att frysa och svettas samtidigt. 🙈 Tack fina för fina ord! ❤️

Michela
4 years ago

WOW så fin du är !!!
Det har du förvisso alltid varit, minns när vi var på spa på Öland och fick göra blomsterbuketter 🙂
Det var inte igår det … Tar ni vagnhild förbi Borås måste du höra av dig, kramar till dig!

niiinis
niiinis
Reply to  Michela
4 years ago

Fina Michela! ❤️ Tack fina vad gullig du är. Ja gud, det var längesen. Vilken toppenhelg vi hade! ❤️❤️❤️ Lovar höra av mig om vi passerar i sommar. Kraaaaam 😘

Jessica
Jessica
4 years ago

Grym viktresa du gjort och din man också du strålar verkligen vilket glow👌 Har du några tips va har du gjort för förändringar ? Jag försöker själv gå ner efter min senaste graviditet men e tufft när man passerat 40 ☺️

niiinis
niiinis
Reply to  Jessica
4 years ago

Tack! ❤️❤️❤️

Har skrivit massor om du söker på Sellerijuice här på bloggen.

Kraaam

Therese
Therese
4 years ago

Meeeen så snygg frisyr! Du klär verkligen i det ❤️

Nästa inlägg

Tzatziki

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x