ANNONS

Vagnhild 2.0 – Husvagnsrenovering nr: 2

/

Hej på er!

Ja men äntligen är vi iväg, det blir alltid mycket mer än man räknat med när man ska ge sig iväg såhär i ett par dagar. Vi siktade på efter lunch men kom iväg vid 15 tiden. Vi sa dock ”Ingen stress” i morse när vi vaknade, vi båda HATAR stress mer än något annat och vill slippa det mest av allt. Vi har ätit på vägen och också varit förbi Biltema och köpt 2 nya stolar till förtältet. Ingen stress med andra ord….

Igår blev vi klara med renoveringen i alla fall. Det blir oftast mycket mer när man väl sätter igång, man kommer på fler och fler saker som man vill göra om.

Sängen blev helt ljuvlig! Så skön att ligga i så den ser vi verkligen fram emot att få sova i inatt. Har också satt upp några hissgardiner för mysets skull, dom har ingen annan funktion.

Milo har en liten ”boy-cave” ovanför vår säng där han har egen TV och X-box. Han har t.o.m en egen fläkt. 😅 Vi ska införskaffa oss en form av portabel AC till sommaren också då det inte finns i gamla Vagnhild.

Här har vi den omgjorda toaletten. Nya tapeter, ny lampa och så köpte vi en supergosig matta. Vi har spraylackat lite hyllor som vi satt upp på väggen.

I köket har vi satt upp dekorplast bakom spis och handfat och sen köpte vi en stång som vi hängt upp lite burkar och ska ha färska kryddor i. Blev också nya champagneglas i plast. Dom ska invigas redan ikväll, har bubblet på kylning i husvagnen.

Tog bilderna igår kväll när det börjat skymma så man ser inte så bra. Ska ta bättre när vi installerat oss. Men här ovan är soffdelen som nu är omklädd. Fifasen vilket jobb men så värt när det är klart! Blev så mycket bättre med det här mörkare.

Som sagt, ska ta bättre bilder sen. Men nu ser du lite av förändringen i alla fall. 🥰

Om 37 min är vi framme säger GPS:en. Hör sen igen!

Kram Nina

17
105

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00