Underbara morgon

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Godmorgon!

Vaknar upp till en magisk morgon här på Rullsands camping. Fåglarna kvittrar högt och solen gassar från en klarblå himmel. Vi har sovit så skönt i våra nya sängar, Milo snarkar fortfarande. Honom såg vi knapp av på hela kvällen, han och kompis Neo for runt på cyklarna här.

Förtältet är alldeles varmt av solen redan och jag sitter här och luftar benen lite innan jag ska klä på mig promenadkläder och ge mig av på morgonens tur. Älskar att promenera på nya ställen!

Omgång 2 av brun utan solen och jag är redan brun om benen.

Jag trodde inte att Marc Inbane (<länk) kunde bli bättre men när de kom ut med moussen så blev det bättre, otroligt nog! Den är dryg, suger in fort i huden (så viktigt för mig), doftar bara gott (viktigt för mig), ger jämn färg (viktigt för mig). Den kostar mer än de flesta men fifasen så värd pengarna! Handsken(<länk) är bästa på marknaden, finns ingen bättre enligt mig!

Hepp, nu är det dags att ge sig ut på promme! Hörs senare.

Kram Nina

73
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Frida
Frida
4 years ago

Asså har Marc Inbane kommit ut med en mousse alltså. Jag körde deras spray tidigare, men bytte till Tan Can mousse som jag tror du också testat? Var nog från dig som jag fick tipset om!! Men tycker du moussen från Marc Inbane är bättre än moussen från Tan Can?
Stor tumme upp för allt du tipsar om stort som smått!! Din blogg är den första jag kikar på morgonkvisten 🤩. Kram

niiinis
niiinis
Reply to  Frida
4 years ago

Dom är riktigt bra bägge två men tycker Marc Inbane är snäppet vassare alltså! 🙌🏻😍

Viola
Viola
4 years ago

Marc Ibane, överlägset bästa BUSet! Lite dyr kanske, men så dryg! Jag har dock bara testat sprayen, dags att fylla på snart – visar jag benen innan Bus, så är risken stor att folk blir snöblinda 😉

niiinis
niiinis
Reply to  Viola
4 years ago

Haha, har samma problem! 😂😂 Jaaa, mousse….. drömmen! 🙌🏻🥰

Malin
Malin
4 years ago

Funkar den lika bra för ansiktet?

niiinis
niiinis
Reply to  Malin
4 years ago

Jag använder andra i ansiktet. Men denna ska gå att ha i ansiktet. 😅

Malin
Malin
Reply to  niiinis
4 years ago

Vilken använder du till ansiktet?? 🤔

Nästa inlägg

Vagnhild 2.0 – Husvagnsrenovering nr: 2

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x