ANNONS

Underbara morgon

/

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Godmorgon!

Vaknar upp till en magisk morgon här på Rullsands camping. Fåglarna kvittrar högt och solen gassar från en klarblå himmel. Vi har sovit så skönt i våra nya sängar, Milo snarkar fortfarande. Honom såg vi knapp av på hela kvällen, han och kompis Neo for runt på cyklarna här.

Förtältet är alldeles varmt av solen redan och jag sitter här och luftar benen lite innan jag ska klä på mig promenadkläder och ge mig av på morgonens tur. Älskar att promenera på nya ställen!

Omgång 2 av brun utan solen och jag är redan brun om benen.

Jag trodde inte att Marc Inbane (kunde bli bättre men när de kom ut med moussen så blev det bättre, otroligt nog! Den är dryg, suger in fort i huden (så viktigt för mig), doftar bara gott (viktigt för mig), ger jämn färg (viktigt för mig). Den kostar mer än de flesta men fifasen så värd pengarna! Handsken( är bästa på marknaden, finns ingen bättre enligt mig!

Hepp, nu är det dags att ge sig ut på promme! Hörs senare.

Kram Nina

7
65

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00