Kalas och ljuvliga produkter

Innehåller reklam genom annonslänkar för NordicFeel

Halloj igen!

Jag sitter faktiskt i badkaret och skriver till dig. Har suttit här och jobbat en stund, ville testa om det gick och det gjorde det. 😅

Hörni! Igår var vi äntligen på kalas hos mosters lilla älskling som fyllde hela 4 år. Liten börjar bli stor pojke och det är så kul och hänga med honom nu. Han snackar och berättar om ditten och datten!

Jag slog in finaste presenten och så gav vi oss av hem till syrran. Han var lite blyg medsamma han öppnade och vi vrålade ”Ja må han leva” (filmade allt på min Instastory). Men sen vågade han sig ut för att ta emot sin present.

Efter tårta och paketöppning och lek så var det dags att få titta när han åkte på en av sina presenter som han fått dagen innan.

Det gick i all världens fart! Han hade dessutom riktiga cykelhandskar på sig så här har vi tänkt på allt. Edwards pappa är ju nämligen cykelfantast. 😅

När vi kom hem så badade jag (ja jag badar idag också, jag ÄLSKAR att bada). Vill tipsa om denna budgetvariant av duschkräm som jag använder som badskum då det doftar så ljuvligt och så tycker jag att min hud blir så himla mjuk och skön av den. Den är ekologisk, återfuktande, verkar lugnande och är antiinflammatorisk. Det är lavendel i och det är ju otroligt lugnande för sinnet – ja jag bara älskar den! Du hittar den HÄR.

Någon frågade vad jag använder för BUS i ansiktet? Tänkte tipsa om det på en gång.

Jag använder bara den här, ingen annan för tillfället. Clarins Golden Glow Booster. Detta är alltså droppar som du har i din vanliga dagkräm och så blir du successivt brunare för varje dag. Använd den både morgon och kväll om du vill ha lite skjuts på brännan. Jag tar också fler än bara 4 droppar som dom säger att man ska göra. 😇 Just nu är den 20% rabatt på den lille rackaren också så passa på!

Hepp, dags att kliva ur badet här! Ha en fin dag så hörs vi sen.

Kram Nina

52
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
Linda
3 years ago

Gud vad snygg du alltid är! 😃
Det ser dessutom ut som du är född med riktigt bra gener 😂 och/eller inte behöver lägga ner så mycket tid el produkter för att se så bra ut.

Jag har läst rätt många inlägg i din blogg på sistone & du verkar nästan alltid fullkomligt stråla ut glädje & energi + att du alltid ser så snygg ut med riktigt vacker hur, hår & allt! 🌸

Och du passar så bra i den klädstil som du verkar ha, som kläderna i detta inlägg. De passar dig perfekt! Så även den biten lyckas du väldigt bra med!

Jag gillar att ge folk komplimanger el uppmuntrade/peppande ord, för jag vet själv hur glad man blir av att få höra något sådant, även av en främling!

Och jag kan lova dig att jag verkligen menar varje ord, jag tog ett medvetet beslut för över 20 år sedan att aldrig mer ljuga, särskilt inte för mig själv, men inte heller andra.

Hoppas du har haft en härlig helg & har lika fint & soligt, varmt väder som jag har idag (i Oskarshamn, Kalmar län ifall du undrar! Jag älskar havet & kan inte tänka mig att bo långt ifrån ett hav & Öland är mitt eget lilla Paradis, knappt en timmes bilresa härifrån! 😊)

Mvh, Linda

niiinis
niiinis
Reply to  Linda
3 years ago

Men åh! ❤️❤️❤️ Dina rader gör mig alldeles varm och rörd. Tack snälla snälla du. Tack från djupet av mitt hjärta! ❤️❤️❤️

Kramar

Carro H
Carro H
3 years ago

Men var inte din syster gravid typ nyss?! Hallå, vad tiden går!

niiinis
niiinis
Reply to  Carro H
3 years ago

Åh jag vet! 🙈🥰

Nästa inlägg

Kristi flygare med husvagnen

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x