3 makeup hacks

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Nu ska du få tips på 3 ”makeup hacks” av mig. Dessa tips är så värdefulla för mig själv. Tänker att jag kanske ska dela med mig ifall du också kan dra nytta av dem. Jag kör igång direkt!

MAKEUP HACK 1 – HYDRATING MIST.

Detta är ett MÅSTE för mig. En fuktmist med lyster som gör under för huden i ansiktet. Misten är gjord av källvatten, lystergivande C-komplex, antioxidantrika hjortron, C-vitamin och hyaluronsyra. Ger omedelbar återfuktning. Kan användas under makeup och med fördel på makeup. Jag sprayar med den här i ansiktet flera ggr per dag. Sprayen är nästan som en ånga som sprayas, så behaglig!

Den här blir perfekt i sommar när man får sol på nosen och när man känner sig torr och stram av salta bad. Jag bara ÄLSKAR den här och önskar att de aldrig slutar tillverka den här.

MAKEUP HACK 2 – 2 MASCAROR, Esteé Lauder Double Wear Zero – Smudge och Clarins Supra Volume (25% rabatt just nu)

Jag har kommit på världens makeup hack alltså, för mig är det ett hack i alla fall! Såhär….. jag HATAR mascara som kladdar under ögonen. Jag har haft mascaror som gör så jag ser ut som en tvättbjörn bara efter ett par timmar. Dock så brukar de som håller bra inte vara så volymgivande och det vill jag ju ha på överfransarna. Såååå – då blir det två olika för mig numera. Supra Volume på överfransarna för fylliga vippiga fransar, Zero-Smudge på nederfransarna som kladdar NOLL!

MAKEUPHACK 3 – ALLT I ETT NYX Highlight & Contour palette

Detta är min andra palette av samma som jag använder nu. När jag reser bort är detta det enda jag tar med som täcker mitt behov av puder, highlight, contouring och ögonskugga. Så grymt bra skuggor, jag är verkligen jättenöjd med den här. Ytterligare en produkt som jag verkligen inte vill att de ska sluta med!

Hoppas du gillar! Har du något speciellt som du vill att jag ska skriva om eller vill ha några tips så får du gärna kommentera om det!

Kram Nina

41
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia Fernandez
Sofia Fernandez
4 years ago

Kan duinte göra ett inlägg med hur du gör med denna pallett…?

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia Fernandez
4 years ago

Absolut! ❤️

Nästa inlägg

Snabba lyxiga äppelkakan med vit choklad

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x