När det bara blir värre…..

Hej vänner!

Här är denna fredagen redan i full gång, upp tidigt och ge sig ut på promenad. Sen hem för att upptäcka att det var slut på bladspenat. Snabbt till ICA för att handla. Kom hem med en stor papperskasse full med grejer men ändå inte ens hälften av allt jag hade behövt.

Säger bara PMS hjärna, det är som att den kopplar bort vissa delar. Minnet och förmågan att ta beslut blir sämre…. jäkligt märkligt det där alltså? Vad beror det på? Är det så jäkligt att hormonerna styr så kraftigt i våra kroppar? Förmodligen. Blir så less bara för jag går ner i energi, blir lågmäld, ledsen, uppgiven och less i det här tillståndet och nu känner jag att det nått en ny nivå. Alltså, jag har regelbunden mens och ägglossning fortfarande, men jag känner att kroppen tacklar av. Inte allra minst på mina hormoner…. En PMS kan vara så olik en annan. Den här omgången känns kraftigare än förra t ex. Aja, så är det med det, det är fredag och jag vägrar sitta här och hänga läpp för det.

Hörni! Igår tog jag tag i altanen. Den var så läskigt skitig efter vintern så jag kunde knappt tro mina ögon? Här har jag rengjort en planka och du ser ju själv vilken skillnad det blir?

På förmiddagen gjorde jag inte ens en fjärdedel. Sen tog jag mig i kragen och tänkte att nu får det väl för tusan gubbar räcka?! Nu blir det andra bullar….. så jag satte igång och skrubba. Receptet på rengöringen har jag fått från Ekotipsen. Du ska blanda 1 dl ättika (24%), 4 dl vatten och 5 droppar diskmedel. I i en sprayflaska och sen spraya på och låt verka. En sån flaska räckte för mig…. men jag har en bra spray på min flaska, en sån som sprider sig bra.

Tog sedan en rotborste med skaft och bara mörschade! Jag var helt slut efteråt men snacka om bra för PMS:en och få slita sådär med kroppen!

Såhär såg det ut först ju. Fläckvis så otroligt skitigt, när jag skrubbade så lossnade det liksom ett tjockt lager med skit. Det var helt galet att se!

Efter jag skrubbat klart så satte jag mig här för att vänta på att golvet skulle torka så man fick se hur det såg ut.

Här hade det nästan torkat färdigt. Men visst ser du skillnaden va? Kan absolut rekommendera dig att rengöra med det här rengöringsmedlet. Miljövänligt och effektivt!

Hepp, nu ska jag fortsätta här. Ska fredagsstäda lite, har ju köpt ny fredagsbukett så då måste man göra fint så den passar. Vi hörs sen!

Ha en fin fredag om du inte kikar in mer idag!

Kram Nina

48
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
4 years ago

Ta och googla på hjärndimma och klimakteriet. Min hjärna har inte fungerat på ett par år, men det positiva är att minnet blir bättre igen efter klimakteriet😁

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
4 years ago

Men jag är ju inte i klimakteriet. Har tokregelbunden mens och ägglossning fortfarande…… däremot så påminner ju PMS om klimakteriet i många avseenden. 🙈

Anna
Anna
Reply to  niiinis
4 years ago

Förklimakteriet och dess problem startar tyvärr flera år innan mensen avtar. Har fått flera av mina ”luddiga” problem förklarade genom att läsa mycket. Tex ”Stark genom klimakteriet” av Monika Björn. Så skönt att veta varför man är som man är😊
Ha en skön och solig helg, och tack för en mysig blogg.

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
4 years ago

Ja jaaa… jo men det fick jag konstaterat för 5 år sedan när jag gjorde en konsultation hos Mia Lundin. Tog massa tester och då visade sig att jag var i förklimakteriet så allt det skiten känner jag väl igen. Dock inte inne i något klimakterie än så problemen kommer ju liksom att fortsätta…. 🙁 Men men, jag har fått jättebra hjälp av Mia och vet inte vad jag hade gjort utan alla tillskott och progesteronkrämer jag använt. Tack för tipset på boken, den ska jag absolut läsa. Detsamma till dig! Kram och tack för fina ord. 🙂

Sunny
Sunny
4 years ago

Ett ännu bättre tips med minimal arbetsinsats är att blanda vatten i en hink med ättika. Ta en roller och kör ner i hinken. Rolla ut vätskan på hela altangolvet. Låt verka i typ en vecka och sen spola av med vatten! Sån jäkla skillnad. Kör detta varje år och så skönt att man slipper skura sig blå… lycka till! läs här och se före och efterbilder: https://hannasinredning.willabgarden.se/uteplats/rengor-tradacket-med-attika/

niiinis
niiinis
Reply to  Sunny
4 years ago

Tack för tips! ❤️

Nästa inlägg

3 makeup hacks

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x