ANNONS

När det bara blir värre…..

/

Hej vänner!

Här är denna fredagen redan i full gång, upp tidigt och ge sig ut på promenad. Sen hem för att upptäcka att det var slut på bladspenat. Snabbt till ICA för att handla. Kom hem med en stor papperskasse full med grejer men ändå inte ens hälften av allt jag hade behövt.

Säger bara PMS hjärna, det är som att den kopplar bort vissa delar. Minnet och förmågan att ta beslut blir sämre…. jäkligt märkligt det där alltså? Vad beror det på? Är det så jäkligt att hormonerna styr så kraftigt i våra kroppar? Förmodligen. Blir så less bara för jag går ner i energi, blir lågmäld, ledsen, uppgiven och less i det här tillståndet och nu känner jag att det nått en ny nivå. Alltså, jag har regelbunden mens och ägglossning fortfarande, men jag känner att kroppen tacklar av. Inte allra minst på mina hormoner…. En PMS kan vara så olik en annan. Den här omgången känns kraftigare än förra t ex. Aja, så är det med det, det är fredag och jag vägrar sitta här och hänga läpp för det.

Hörni! Igår tog jag tag i altanen. Den var så läskigt skitig efter vintern så jag kunde knappt tro mina ögon? Här har jag rengjort en planka och du ser ju själv vilken skillnad det blir?

På förmiddagen gjorde jag inte ens en fjärdedel. Sen tog jag mig i kragen och tänkte att nu får det väl för tusan gubbar räcka?! Nu blir det andra bullar….. så jag satte igång och skrubba. Receptet på rengöringen har jag fått från Ekotipsen. Du ska blanda 1 dl ättika (24%), 4 dl vatten och 5 droppar diskmedel. I i en sprayflaska och sen spraya på och låt verka. En sån flaska räckte för mig…. men jag har en bra spray på min flaska, en sån som sprider sig bra.

Tog sedan en rotborste med skaft och bara mörschade! Jag var helt slut efteråt men snacka om bra för PMS:en och få slita sådär med kroppen!

Såhär såg det ut först ju. Fläckvis så otroligt skitigt, när jag skrubbade så lossnade det liksom ett tjockt lager med skit. Det var helt galet att se!

Efter jag skrubbat klart så satte jag mig här för att vänta på att golvet skulle torka så man fick se hur det såg ut.

Här hade det nästan torkat färdigt. Men visst ser du skillnaden va? Kan absolut rekommendera dig att rengöra med det här rengöringsmedlet. Miljövänligt och effektivt!

Hepp, nu ska jag fortsätta här. Ska fredagsstäda lite, har ju köpt ny fredagsbukett så då måste man göra fint så den passar. Vi hörs sen!

Ha en fin fredag om du inte kikar in mer idag!

Kram Nina

6
42

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00