Första doppet avklarat

Go’kväll finisar!

Här har jag landat i soffan och jag känner att jag är helt slut! Idag har jag haft mycket att göra och hållit igång precis hela långa dagen.

Alltså, vääääääädret! Dagens väder har verkligen varit magiskt härligt idag. I morse på min promenad så ville jag aldrig gå hem. Det var för härligt helt enkelt. Slutade att jag gick 55 minuter istället för 35 som planen var från början. Så härligt var det. Solen värmde så starkt redan tidigt i morse

På eftermiddagen for vi ut till stranden så Milo fick bada lite. Mamma följde också med. Fattar inte, det sägs att det är 15 grader i vattnet och ungen plumsar i som om inget hänt. Har han ingen känsel? 😂 En annan som vill ha typ 30 grader om jag ska bada får nog vänta lite till, det eller hoppas att gränserna öppnas och vi får resa igen så man kan bada i ett varmt medelhav typ. Men jag skulle gärna testa kallbad i samband med bastu, det ska ju vara hälsosamt som tusan. Göra en massa bra för kropp och knopp.

Ingen fancy matbild, utan rakt upp och ned från min tallrik när jag kom på att jag inte fotat. Här hemma så grillade vi nämligen kyckling ikväll, med så sjuuuukt god marinad, ska göra den imorgon igen. Ska bjuda dig på receptet sedan för den här måste du testa.

Jag avslutade kvällen med att hänga en tvätt (har hängt många tvättar idag, perfekt väder att torka i fast det är lite pollen i luften) och sätta mig i loungemöblerna på baksidan och bara njöt av den ljumna kvällen. Älskar älskar älskar värmen! Hoppas så att ryktena om rekordsommar stämmer och att det blir så att det blir så. LÄNGT!

Jag är så trött så jag tror faktiskt jag ska lägga mig tidigt ikväll. Upp och hoppa imorgon, ska fixa lite innan det kommer ett litet ”team” hit imorgon och ska spela in en liten grej. Hoppas du fått njuta av härligt väder idag.

Ha en fin kväll!

Kram Nina

36
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tjockkorv i färskostsås

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x