Världen bästa dag!

Innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Vilken världens bästa dag vi hade igår! Jag tror att denna Söndagen slår allt som har med mors-dagar att göra faktiskt. Vädret var toppen, sällskapet var toppen och allt vi gjorde var toppen!

Vi började med Fotbollsgolf. Hur kul som helst är det och ännu roligare när man fick ha med sig hela familjen! Det ska vi ABSOLUT göra fler ggr den här sommaren. Här stod vi alla och tittade på fåren som blev vallade – det var ett jäkla liv på dom så vi kunde inte undgå att titta. Så många små lammungar var det också. ❤️ Milo vann hela tjottaballongen, jag kom 3:a. Med tanke på hur det startade för min del får jag vara supernöjd. Jag var kass i början. Haha….

Efteråt fikade vi på Hornudden. Mysigaste stället i Norra Europa typ. Där vill man sitta hela dagen och bara njuta. Inte blev det sämre av att jag träffade en av mina ”Hela Sverige Bakar” kollegor, inte sett sen vi spelade in programmet för 8 år sen. Så kul! Mamma och ligan satt vid ett annat bord, därför syns dom inte i bild.

Vet ni hur härligt det var att få sitta såhär med alla sina ungar? Det är fasen lyckan i livet när alla är samlade. Känner mig som lyckligast då. ❤️

Det här händer heller aldrig längre, att man har alla ungar i baksätet. Haha, lycklig av bara det! ❤️❤️❤️

Efter hänget med mamma och pappa for vi vidare till Tonys föräldrar. Där blev det grillmys. Asgott och supermys att sitta i deras trädgård till kvällen.

Efteråt for vi förbi Tonys bror Tobias och Emelie för att plocka rabarber som dom har i all överflöd. Så denna veckan ska det bakas med rabarber kan jag säga! Har hur mycket som helst.

Fick förresten 100 frågor om var min klänning var ifrån, den är från H&M men köpt för 100 år sen så den finns inte kvar. Däremot måste jag tipsa dig om att Cellbes har kampanj på klänningar nu! Här ett litet urplock.

1) HÄR 2) HÄR 3) HÄR 4) HÄR 5) HÄR

Finns maaaassor av fina klänningar och just nu på kampanj som sagt så rusa in och kika. HÄR hittar du alla klänningar.

Idag, mellan kl 11-14 kommer du få 30% rabatt på allt om du anger koden MAY30.

Nu ska jag sätta igång min dag här! Ha nu en ljuvlig vecka, idag ska vi få över 27 grader här hos oss.

Hörs sen!

Kram Nina

30
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
3 years ago

Åh,vilken härlig dag. Superfin klänning.

niiinis
niiinis
Reply to  Agneta
3 years ago

Tack snälla! ❤️

Marie
Marie
3 years ago

Du ser ut som när vi gick i högstadiet, så vacker! Vi spelade fotbollagolf förra helgen. Hela familjen plus en flickvän, lycka de luxe. Igår var hela familjen samlad igen, vilken lycka. KÄRLEK 💛 Ha det bäst och många kramar

niiinis
niiinis
Reply to  Marie
3 years ago

Men älskade Marie! Det gör jag verkligen inte men tack för världens snällaste komplimang. Tycker faktiskt inte du förändrat dig särskilt mycket sedan dess heller. Åh jag vet allt om det där med att få familjen samlad, det finns inget härligare ju! Njöt så mycket igår av det. Tack för din kommentar, varma kramar!

Therese
Therese
3 years ago

Alltså wow!! Sååå galet superfin du är i din ”nya” frisyr!🙏❤ Hårmodell nästa!😉

niiinis
niiinis
Reply to  Therese
3 years ago

Men åh, tack! ❤️❤️❤️❤️

Anja
Anja
3 years ago

Det är ändå väldigt sorgligt att de flesta i er familj verkar vara kära i sina mobiler mest av allt.

niiinis
niiinis
Reply to  Anja
3 years ago

Det sorgligaste av allt är ändå att du alltid bara har såna här kommentarer att komma med. Så länge vi i vår familj inte lider av någons mobilinnehav så borde inte du heller göra det. Känner du dig alldeles för sorgsen över våra mobilinnehav så tycker jag att du ska letar dig vidare till en blogg där alla antingen kastat sina mobiler eller använder dom i den mängd du tycker är ok.

Nästa inlägg

Fick starta dagen med att gråta…

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x