När man börjar tänka på allvar!

Godmorgon godmorgon!

Just kommit hem från min morgonpromenad. Blev en timma idag också. Så himmelens skönt med det här vädret, känt mig så utsvulten på värmen så nu när det äntligen är lite värme så vill jag bara njuta av den allt vad jag orkar!

Gässen kom precis till stranden när jag gick förbi. De har precis fått små duniga bebisar som simmar efter. Så ofantligt söta. Synd bara att dom bajsar så satans mycket. 😅

Blir på så mycket bättre humör när jag får vara ute och gå i naturen. Lyssnade på podd men efter halva så la jag faktiskt bort hörlurarna och bara lyssnade på naturen. Det är då man börjar tänka på riktigt faktiskt. Det är oftast då jag kommer på de bästa sakerna, helt sant…. du anar inte hur hjärnan börjar jobba när man är ute och går.

Har börjat gå en ny rutt och en del av den går igenom ett område med kolonilotter. Alltså huuuuuur mysigt? Ser ut som en liten Bullerby man kommer in i. Älskar att gå där bland de små fina husen. Folks trädgårdar är verkligen magiskt fina, så putsade så man kan tro de är små golf-greener man går på.

Jaha, dags att kicka igång dagen på allvar här. Vi hörs lite senare!

Kram Nina

44
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Första doppet avklarat

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x