Snart så!

Hej finisar!

Hoppas ni haft en fin och skön Söndag. Det har vi haft. Bara gjort i stort sett ingenting, bara njutit faktiskt. Jag jobbar ju varje dag och så men helgerna har ett lugnare tempo och ett härligt lunk på något vis.

Morgonrocken och pyjamasen är på. Vi har tagit kväll här hemma. Känner mig trött så kanske ligger jag snart och sover med öppen mun här bredvid Tony. Önskar man kunde ha direktkontakt med er på något vis – skulle så gärna vilja ha lite serie och filmtips just nu. Vill ha något att titta på, helst nu. Har du tips får du gärna skriva det för senare bruk. 😀

KOLLA! Vallmo (eller små håriga pungkulor som dom också ser ut som) står här och bara laddar för att slå ut. Förra året missade jag dem helt och hållet. Blev så ledsen när jag såg dem försent. Nu går jag och tittar där och bara väntar och längtar. Snart….

Nähe, ha nu en fin kväll!

Kram Nina

30
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kristin
Kristin
3 years ago

Jag har snöat in lite på nordiska kriminaldraman; Bron, Modus, Det som göms i snö, Ängelby, Saknad, The Valhalla Murders, Arne Dahl, Heder, Bäckström, DNA

Giggi
Giggi
3 years ago

Hej vill tipsa dig om serier som finns på SVT och som jag tyckte var bra.
DNA en dansk serie.Kalifat en Sv serie, When the dust settles en dansk serie och om du gillar Jane Austen filmatiseringar Sanditon.

Emma
Emma
3 years ago

Advokaten på Viaplay. Finns en säsong ute och andra håller på. En kanonbra och spännande serie 👍❤️

Suss1971thn
Suss1971thn
3 years ago

Suits på Netflix, One million little things på Cmore, Dejta på SVT är några tips så här en Söndagskväll. 🤗♥️

Img 0307.jpg

Nästa inlägg

Superhåret

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x