Superhåret

Inlägget innehåller reklam för Bobby Oduncus hårkapslar.

Idag är sista dagen på en stor kampanj på BOBBYS hårkapslar. Min mamma äter ju de här kapslarna och har fått sån fin hjälp av dem. Hon har mycket tjockare hår nu än hon någonsin haft, dessutom tycker hon att håret växer snabbare.

Just nu får du 20% rabatt om du anger BOBBYBOOST när du handlar BOBBYS Superhair kapslar. HÄR hittar du dem! Sista dagen idag med den här rabatten.

Innan Corona kom så var vi på en ljuvlig invigning av hans nya salong. En glammig och härlig kväll. Kan sakna det så mycket. Bara att få umgås många i ett rum…. men, vi står ut hörni, tillsammans står vi ut tills att vi kan göra så igen.

Jag ska själv börja äta dessa kapslar då jag känner att jag behöver reboosta mitt hår efter att ha haft extensions i flera flera år. Jag har ju inte det längre och vill göra så mitt hår mår så bra det bara kan nu.

Ville bara kika in och tipsa! Nu vidare mot mamma & pappa.

Kram Nina

23
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mamma till 3
Mamma till 3
4 years ago

Följer inte Bobby dig på nätet? Han måste ju bryta ihop när han läser att du klipper dig med kökssaxen 😂😂😂

niiinis
niiinis
Reply to  Mamma till 3
4 years ago

Hahahaha! 😂😂😂 Jo…. tror han mest skakar på huvudet åt mig. Sagt åt mig och komma till salongen….. men vem har tid att vänta på en tid när man vill klippa håret nu nu nu?

Nu funderar jag på att kanske göra det lite mer somrigt…. men när jag börjar snegla på blekningen på ICA så måste jag typ slå mig själv i ansiktet. Då skulle han nog kanske bli arg på riktigt. 😂🙈

Malin Bellman
Malin Bellman
4 years ago

Hej Nin!
Jag har ätit dessa kapslar sen förra hösten och de är super 👍😃 Har fått mer hår på mina ögonbryn också! Ha det bäst!! Kram Malin

niiinis
niiinis
Reply to  Malin Bellman
4 years ago

Åh är det sant? Jag vill OCKSÅ ha mer ögonbryn…. vilket lyx! Tack för du delar med dig! ❤️ Kram

Nästa inlägg

Tips när man mår piss!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x