Mysig enkel picknick

Gokväll raringar!

Har ni haft en bra dag idag? Vi har haft en fin dag. Den blev på något sätt bättre än väntat. Jag hade ynnesten att få sitta ute och jobba nästan hela dagen, jag fick lite tvätt tvättat samtidigt som kvällen avslutades med en liten picknick i solen med Tony. Exet Magnus kikade förbi på filten och sa hej också.

IMG_5682

IMG_5683

IMG_5684

IMG_5686

IMG_5685

Medans Milo tränade fotboll så hade vi lite picknick i parken, så jädra mysigt. Blev ingen sallad då vi åt så sen lunch, däremot så packade vi med oss lite snacks, dricka och smoothie. Perfekt!

IMG_5687

Friskis & Svettis hade gympa där i parken, jag minns att jag varit med på det nångång för 100 år sen. Jättetrevligt ju, perfekt att det är utomhus också.

IMG_5696 IMG_5693IMG_5706

Ja men supermys hörni. Solen kom fram mer och mer och när vi skulle åka sken den från en nästan klarblå himmel. Alltså, hur mys är det med dessa soliga kvällar nu? Jag njuter verkligen allt vad jag orkar. Tipsar verkligen om picknick…. behöver inte vara mer avancerad än att man har med sig lite snacks och dricka. Eller så tar man bara med sig en filt och så är det bra med det.

IMG_5708

IMG_5710

Så mysigt med kvällssolen på vår altan. Imorgon ska vi sitta där och äta tårta med våra föräldrar. De kommer över på lite fika då Milo slutar skolan imorgon. Ska bli mysigt. Ska svänga ihop en god sommartårta och så ska jag kanske baka lite småkakor också, blir nog sånt som Milo gillar.

Alltså jag skäms, men våra fönster är sååååå skitiga. Jag måste boka fönstertvätt, behöver ha ett företag som kommer och putsar alla fönster ända upp till taket. Vi har såna fönster på sidan av huset också och nu ser dom verkligen heeeeelt bedrövliga ut. Måste mejla runt lite och kolla vilka företag som ger sig på sånt? Vet du något bra företag som gör det här i Enköping får du gärna tipsa.

Nähe, nu ska jag fortsätta och titta på Carl-Fredrik på Österlen. Jag ÄLSKAR det programmet. Han känns som en frisk fläkt. Älskade tipset han gav angående hortensian. Det måste jag verkligen testa. Om du inte såg programmet så handlade det om att få liv i en lite slokande hortensia igen. Då ska man ta bort alla bladen, snitta den så den blir jättekort i stjälken. Linda sedan in själva blomman i papper, hårt, den ska liksom bli som en liten tajt ihoptryckt blomma. Sen i med den i riktigt varmt vatten i ca 12-24 timmar så har den fått nytt liv igen. Så härligt! Jag älskar hortensior.

Ha en fin kväll hörni!

Kram Nina

47
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Natalie
Natalie
3 years ago

Hej Nina,
Nu bor inte jag i dina trakter men vi fick tag på en fönsterputsare som var så bra och så berättade han att man kan ha fönsterputs löpande, så till oss kommer han 4 ggr/år, tar utomhus varje gång och inne 2ggr/år. Det är perfekt slippa tänka på eländet!!

niiinis
niiinis
Reply to  Natalie
3 years ago

Ja det är nog en sån man ska leta efter, en som kommer regelbundet. 👌🏻👍🏼

Nästa inlägg

När man är nöjd

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x