När man är nöjd

Innehåller reklam genom annonslänkar för Matsmart

Sitter på baksidan och jobbar här. Alldeles lagom varmt i skuggan. Tony sitter här bredvid och jobbar också, skönt att ha haft sällskap de senaste månaderna. Att man sen ska vänja sig vid att han åker till kontoret några dagar i veckan kommer nästan bli konstigt.

Man vänjer sig ändå snabbt vid en förändring känner jag. Att ha honom knattrande bredvid är nu en vana. I början gick jag och väntade på att han skulle åka iväg hela tiden och märkligt att göra lunch till en till på dagarna.

Åh vilken skillnad på värme det är idag när det är vindstilla! Älskar’t!

Vid det här laget kanske du börjat tröttna på mina uppdateringar om promenader. Men vardagarna handlar ju mest om dom och jobb faktiskt. Att sitta vid datorn, om jag inte bakar och lagar mat då och så morgonpromenad. Inte mycket roligare än så i veckorna faktiskt.

Vår nya rutt har också gett lite ny inspiration för mig. Jag bara älskar att vandra runt bland husen och drömma mig bort. Det känns inte som att man går i en hel timma om man får tänka på lite härliga saker på vägen.

När jag går in och kikar i min telefon möts jag av härliga nyheter också. Mer än 2 kilometer mer på de dagliga promenaderna denna veckan. Wioooo….. Ja men även om jag tjatar så vill jag så gärna att du testar promenader om du nu inte tränar annat då. Men låt säga att du kommit av dig, kanske har du gett upp på något vis och känner att du aldrig kommer bli en tränande person? Men då vill jag tipsa dig om att en gående person kan du bli hur lätt som helst. Det enda du behöver är sköna skor och lite kläder på kroppen och så bara gå ut. Man måste inte ha en destination, inte ens en rutt. Man kan gå dit där näsan pekar, det räcker. Plötsligt har man gått en liten bit en dag, sen kanske man går dagen efter igen men lite längre, tredje dagen kanske du går lika långt men du börjar njuta av det. Fjärde så känns det som att det här ju var jädrans härligt och att du vill fortsätta.

På den vägen är det och plötsligt så kan och vill du inte vara utan. Du prioriterar, klipper och klistrar med dagarna för att få in en stunds promenad. Du börjar sova bättre, märker hur humöret är gladare, hur gott det gör för dig. Kanske försvinner den där envisa värken i ryggen. Ångesten har inte knackat på lite hårt. Du känner dig starkare i kroppen och inte lika stel. Ja men du fattar – de där positiva känslorna brukar inte vänta på sig, de stormar in direkt och gör så du mår fint.

Ja, det var dagens pepp. Berätta gärna om du kommit igång. Det skulle vara roligt att veta.

Hörni, idag ska Milo träna fotboll lite senare. Tänkte om vi kanske skulle slå till på en liten picknick i samband med den. Vi picknickar alldeles för lite, det är ju svinmysigt så jag fattar inte varför man inte gör det mer. I år blir det mer, det är en sak som är säker.

Nu googlade jag picknickkorg också. Vill ha en ordentlig som har allt med. Kolla in den här som jag hittade på Jula?!

Finns HÄR! Kändes som den var både fin och praktisk. Man får plats med mycket också. Sommaren 2020 får bli picknickens år kanske?

Nu ska jag tipsa dig om saker till picknicken. Idag kom nämligen min beställning från Matsmart. Jag ÄLSKAR Matsmart och har ett helt annat ”förråd” av varor numera sen jag upptäckte den här sidan. Jag är liksom ”picknick-redo” anytime kan man säga. Vi har t ex alltid massa dryck hemma idag, finns det plattor med någon dricka som jag vet att vi gillar så beställer jag det.

Beställde dessa oat – smoothies. Går att förvara i skafferi och är precis skitgoda. Mättar och är lite som en mellis. Perfekt på picknicken!

Jag ÄLSKAR det här alkoholfria bubblet. Sist beställde jag 3 flaskor, beställde 3 nu med. Det är supergott verkligen och inget sött slisk, gillar inte såna alkoholfria drycker. Jag vill att det ska vara torrt och kännas som ett vanligt bubbel. Också perfekt på picknicken. Du hittar alla drycker på Matsmart HÄR.

Fröknäcke är perfekt, håller i en hel evighet i skåpet och perfekt att grabba med sig när man ska picknicka. Du hittar alla Bröd, kex och kakor HÄR.

Salta snacks är också perfekt att ta med till picknicken. Helst när det är varmt, då blir man lite extra sugen på något saltigt. Du hittar all snacks och godis HÄR.

Lite godis och choklad är kanske inte heller helt fel? I min familj så får man ha en liten gömma för jag behöver lite till bakning ibland om man ska få ha det ifred. Dock så försöker vi faktiskt vara stenhårda med att äta godis bara på lördagar här. HÄR hittar du all snacks och godis.

Idag tror jag att jag brassar en sallad till picknicken och sen tar vi med oss lite fröknäcke, dricka och snacks. Ska bli supermys, måste bara inhandla en fin picknickkorg så man får med sig allt på ett smidigt sätt. Har ni koll på flera bra såna får ni gärna tipsa mig.

Kram Nina

37
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Razzy
Razzy
4 years ago

Vilken snygg picknickkorg, en sådan skulle passa när vi åker ut med båten, tack för tipset. Kram Eva

niiinis
niiinis
Reply to  Razzy
4 years ago

Men visst var den fin? Jag måste åka och titta på den närmare tror jag. 🙂 Mysigt med båt! Kram

Img 0624.jpg

Nästa inlägg

Godmorgon – Hemgjord Granola & Smoothiebowl

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x