Kalas och baddräkt

Innehåller reklam genom annonslänk för Cellbes

Godmorgon!

Hur har ni det ute i sommarsverige? Ja här har vi sol och sommar så det bara sjunger om det, jag njuter allt vad jag orkar och tar in allt. Sitter ute på altanen från tidig förmiddag, går långa promenader, äter lunch ute, sitter i solen och bara fånglor….. ja men verkligen andas in sommaren. Försöker också totalt nonchalera min pollenallergi som slagit till nu. Dock så är det mycket lindrigare än det varit tidigare än så länge så jag hoppas att min kostomläggning och all sellerijuice jag druckit gett effekt.

Förr om åren har jag ju svullnat upp i ögonen och haft det precis svinjobbigt, även om jag ätit medicin så har det fortfarande känts. Nu har jag inte ätit någon medicin än, inte ens tagit ögondroppar eller nässpray och det går ganska bra fortfarande. Håller tummarna! Vill inte äta medicin heller för att jag helt krasst är så jäkla nyfiken om sellerijuicen (som sägs bota allergier också) funkat? Just nu är det riktigt höga halter av gräspollen ute så jag tror det funkat riktigt bra faktiskt.

Igår var vi på kalas hos Tonys bror Hans. Så ljuvlig sommarkväll ute i deras trädgård.

Det bjöds på smörgåstårta och fika. Hur mys som helst.

Idag hoppas jag att vi hinner med ett litet strandbesök innan det är dags för Milo att dra på träningsmatch i fotbollen.

Kanske inviger jag min nya baddräkt, du hittar den HÄR! Just nu har Cellbes ta 3 betala för 2 på alla sina badkläder om du anger rabattkod 2024 i kassan. HÄR hittar du alla badkläder. Den här baddräkten kanske man kan använda som topp i sommar också klurar jag på? Till ett par snygga shorts, eller en kjol. Älskar den! Min är stl: 36/38 och den är jätteskön på.

Jaha, dags att sätta igång dagen här. Vi hörs senare.

Kram Nina

46
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Majvor Svensson
Majvor Svensson
3 years ago

Fin ndu är <3

Jag har bara några inbjudningar kvar till världens bästa shopping. Det är gratis att gå med och de säljer märkesvaror upp till 90%. <3<3<3

Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

niiinis
niiinis
Reply to  Majvor Svensson
3 years ago

Tack snälla! ❤️

Pernilla
Pernilla
3 years ago

Vad innebär din kostomläggning? Jag har druckit sellerijuice i ca 2 månader och märker ingen skillnad mer än att jag blir galet dålig i magen 😔 Synd, för det är väldigt gott.
Snygg baddräkt 👌🏼

niiinis
niiinis
Reply to  Pernilla
3 years ago

Jag har ätit helt efter Anthony Williams böcker, kollar du mina inlägg om sellerijuice kan du läsa mer om det. Sök på Sellerijuice här på bloggen så kommer alla inläggen upp. 👍🏼

Anna
Anna
3 years ago

Vart har du köpt byxdressen? Jättefin 😊

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
3 years ago

Nej det är ett linne från Zara och shorts från Lager157. ❤️

Agneta
Agneta
3 years ago

Jag håller med.Sommar är så härligt.Att bara kliva ut i klänning och sandaler. Den känslan är underbar!

D7fb74c17b5443db999740656b8cd6b5.jpg

Nästa inlägg

Supergod köttfärsgratäng på 30 minuter

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x