När allt känns lättare

Godmorgon raringar!

Ja men njuter ni av sommar bara eller? Det gör vi, sommar och sol som man bara slukar. Som jag älskar det här alltså! Allt känns lättare, t.o.m så man korta stunder helt släpper virusskiten också. Så skönt att slippa tänka på, såklart tänker vi på det när vi rör oss ute men jag menar att med värmen och livet utomhus så känns precis allt lättare.

Här har dagen startat med den dagliga promenaden. Känns rätt kraftigt i mina ljumskar nu, kroppen är fortfarande ovan vid den så mycket längre promenaden dagligen. Men jag fortsätter så kommer det lugna sig så småningom. Så skönt att bara strutta runt i linne och shorts på promenaden nu. SOM jag längtat efter den känslan…. åh, när jag gått där i min tjocka täckjacka och halkat omkring i snömodden så har just den här perioden legat där som en skön tanke. Tänk sen när man bara går i shorts och linne….. och nu gör vi verkligen det! 🙏🏻🥰

Igår spelade Milo match i Uppsala. Efter matchen hade vi planerat in ett besök på Pizza Hut. Jag testade en vegansk botten med vegansk ”pepperonikorv” och vegansk ost. Så god! Jag rullade ut från uteserveringen. 😂

Sen var det hem till vår altan som fullkomligen vadade i kvällssolen. Vi satte oss med ett varsitt glas bubbel och lite snacks och bara njöt av kvällen. Körde en live på >>min Instagram<< också, så kul att få hänga med lite följare och bara snacka om allt möjligt.

Idag väntar strandmys för vår del, ska strax sätta igång och packa med oss lite matsäck till det. I eftermiddag ska vi kolla in altanen hemma hos mamma och pappa som vi alla hjälpts åt med och senare blir det boule hemma hos en kompis.

Nu måste jag börja packa för stranden. Njut av dagen vänner så hörs vi senare. Har bl a ett franstips som verkligen efterfrågats! 😅

Kram Nina

54
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kalas och baddräkt

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x