Hur toppen helg?

Godmorgon raringar!

Vi kickar igång med måndag igen då. Jobb och städning av hus står på schemat, vi har totalt struntat i vårt hem dessa vackra dagar och bara låtit allt vara. Det har varit på flit, nu när sommaren äntligen här finns det viktigare saker att göra än att städa kan jag känna.

Jag sitter här i solen efter min promenad och njuter av min illgröna smoothie. En timmas promenad och sen få dricka den här. Det är livet det! 💚🌿

Den här helgen går nog till topp 10 listan på härlig helg. Gud som vi njutit alltså. Så glad för det och jag blir så lycklig av solen och att få umgås med dom jag älskar.

Igår efter promenaden så drog vi ut på stranden. Skönt att man vara där och hålla social distansering. Inte så fullt alls som man hade kunnat tro. Jag invigde min nya bikini. Köpte en grön, så otippat för att vara jag. 💚

Vattnet var sviiiiinkallt men man kan väl säga att jag badat när jag var i en bit upp på vaderna. 😂

Tony njöt av solen som vanligt och Milo av att vara i vattnet. Det är så det brukar se ut för vår del. Jag är försiktig som vanligt och solar verkligen minimalt, håller mig insikten korta stunder för att ranka viktigt D-vitamin.

Igår kväll var vi bjudna hem till Magnus en kompis till oss för att spela boule. Vi har pratat om det i en hel evighet och igår blev det äntligen av.

Magnus har gjort världens häftigaste boulebana som ligger så magiskt fint ute på landet där han bor! Jag som aldrig spelat boule ordentligt tyckte det var suuuuperkul. Mitt lag vann 2 av 3 matcher så det får man väl vara väldigt nöjd med! 👌🏻😍

Vi grillade korv och så hade jag bakat en kaka som jag tog med mig, vispade lite vaniljvisp till också. Härligt att stå ute och fixa.

Vi tog en sista match innan vi till slut lämnade Magnus magiska ställe.

Solnedgången var fullkomligen magisk, det var nästan svårt att ta in hur fint det var.

Vill tipsa dig som är singel om att Magnus också är det! Världens finaste kille. Alltid glad och trevlig, fina tänder, ögon och doftar alltid gott. Sportintresserad och har nog träffat alla kända idrottskvinnor/män i Sverige. Lugn och härlig. Han är händig och något av en Ernst när det kommer till armeringsjärn. En snygg, händig & härlig man helt enkelt! Han är född -73 och bor i ett fint hus på en magisk plats på landet. Ansvarsfull och så fin människa. Är du intresserad av att få kontakt så skriv till mig så sammankopplar jag er. Ja, jag MÅSTE leka lite matchmaking nu för jag kan tycka att det är slöseri på fina män att han är singel. Svårt dock i virustider men man kan ju starta med cyberkontakt för att se om det kan leda till något. Mejla mig, nina@niiinis.se så sammankopplar jag. Du kan också kolla in honom på Instagram (@lengan11) om du inte vill ha mig som mellanhand. Och ja, Magnus vet om att jag skulle leka lite matchmaker så det kommer inte som en chock om han får lite trevliga förfrågningar på Instagram.

Jahapp, dags att fortsätta jobba. Vi hörs senare, idag lovar jag att franstipset kommer. Ha en ljuvlig måndag nu mina vänner.

Kram Nina

43
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
3 years ago

Vad tror du, är man för ung om man är 25?😇🙊

niiinis
niiinis
Reply to  Maria
3 years ago

Inte alls! ❤️❤️❤️ Skriv till mig så sammanför jag. 🥰 nina@niiinis.se

Nästa inlägg

När allt känns lättare

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x