Franstips

Innehåller reklam genom annonslänk för NordicFeel

Nu äntligen kommer då franstipset. Jag har ju lösfransar ibland, perfekt att limma på när man känner för det. Kan säga att det varit rätt så skönt nu i pollenallergitider. Ja för jag ropade hej för tidigt, har varit svinjobbigt med min pollenallergi de senaste dagarna. 🙈

Trots allergiögon så lyckades jag klistra på dessa i morse. 😅 Ni som inte vet hur allergiögon funkar så rinner de typ konstant samtidigt som det kliar längst inne i ögonvrån. Det svider också som grädden på moset. Haha…. är fullproppad med medicin nu i alla fall så om ett par dagar brukar det kännas bättre. Igår åkte jag till apoteket och fyllde på förrådet, fyllde på Mellans förråd också för han har samma som mig. Det konstiga är att det är han som är ammad längst av alla barnen men det är han som har allergier. Sades ju att amning skulle förhindra allergier….

Här har ni dom som jag använder! Älskar ARDELLS lösfransar, helst dom som heter Wispies. Köper alltid olika och så varvar jag. Dom går ju att använda flera ggr om man är lite rädd om dom. Tycker dom är grymt bra. Du hittar dom HÄR.

Nu har vi precis kommit till Sthlm. Inte alls samma härliga väder som i torsdags när vi var här.

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

35
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hannah
Hannah
3 years ago

Hej ! Min äldsta som jag ammade längst i 6 månader är tok allergisk , de andra ammade jag 2 v och sista noll veckor och inget tecken på allergi- så ja jag kan hålla med dig om att det är konstigt 😫

Ankie
Ankie
3 years ago

Hej fina du!
Blir alltid så glad av att läsa din blogg 😍
Måste fråga vart du har köpt dina ear cuffs? Så himla fint.
Glad sommar & stor kram till dej ❤

Susanne
Susanne
3 years ago

Märkligt allergiår i år. Mina döttrar har också blivit dåliga först nu?! Och är verkligen jättepåverkade med rinnande ögon, näsa och kli i halsen. ♥️

Anna Ingeborg Schenk
Anna Ingeborg Schenk
3 years ago

Vilket lim kör du med?

niiinis
niiinis
Reply to  Anna Ingeborg Schenk
3 years ago

Jag kör med DUO, bästa limmet! 🥰

Eva
Eva
3 years ago

Så tråkigt med allergi! Så många som har det. Min son på 28 år har det.
Det har inte försvunnit på dig nu när du äter ”ren” kost? Vet inte riktigt hur du äter men har hört att om man undviker allt med citronsyra i så kommer allergi försvinna. Nu finns ju det i väldigt mycket så det är ju väldigt svårt.
Hade varit intressant att höra om du märkt nån förändring?

niiinis
niiinis
Reply to  Eva
3 years ago

Märkt förändring absolut, men den är inte helt borta tyvärr. 😌

Nästa inlägg

Hur toppen helg?

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x