Magisk midsommarhelg

Innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes och Love Forever 

Godmorgon mina vänner!

Åh vilken helt underbar midsommar vi haft alltså. Man kan inte få det bättre verkligen, vädret har varit fullständigt fantastiskt och umgänget och platsen vi varit på likaså!

Fick många frågor om klänningen när jag la upp bilden ovan på Instagram. Den är från BikBok.

Hemma hos Terece och Marcus väntade som vanligt magisk härlig vy för det första, det dukade bordet var också helt underbart!

Hinna prata ikapp om allt och sedan sätta sig till bords och njuta av god mat och dryck. Ungarna har vi knappt sett röken av då de hade fullt upp med sitt. Man fick i dom lite mat snabbt men sen susade dom vidare.

Tau & Tony, skönt häng på altanen vid poolen. Tau äger underbara Bun Bun i Stockholm.

Satt vi inte vid poolen och snackade…. (Christina, Mia, Helena och jag).

…så stod vi i köket fullt beredda på att fixa något att äta…. (här har vi Christina, Mia och Terece med mig.)

…eller så hängde vi nere vid bryggan för ännu mer skönt häng.

Efter sillunch så hade vi de där mysiga ”hänga några timmar och bara vara” stunden. Bästa stunden om du frågar mig?!

Vi hann med kubb också. Mitt lag kom 2:a vilket ju var för väl för min vinnarskalle. 😀

Klockan 00.30 åt vi tårtan som jag bakat. Den blev uppskattad även om timmen var efter midnatt. Så mysigt att sitta där i natten och mysa.

Min tunikaklänning fick jag också frågor om på Instagram, den hittar du HÄR (halva priset just nu!)

Morgonen bjöd på minst lika vackert väder. Vi smög ut till bryggan ganska så direkt efter vi vaknat. Jag var sugen på att bada, det händer kanske en gång var 20:e år att jag är badsugen så då gäller det att passa på. Marcus & Terece startar många av sina morgnar med att ta ett morgondopp och med att tvätta sig i havet. Förstår ni vilken livskvalitet och ynnest? 🙏🏻🥰

Efter en del velande och laddande så var jag till slut så modig så jag kastade mig ut i havet. Jag tvättade mig också där på badtrappan och fick också känna den där härliga känslan med just det. Det var svinkallt men så häftigt härlig känsla när jag klev upp. Kroppen blev varm fast den var kall.

Den här hade som vanligt inte ett problem med att hoppa i. Det blev många turer för kompisarna och han ned till bryggan för dopp.

Ja ni hajar nog exakt hur härligt detta var va? Brygghäng är helt fantastiskt i ett Sommarsverige!

Efter bad väntade frukost. Tau svängde ihop de lyxigaste brunchomeletterna och det stektes både prinskorv och köttbullar till.

Efter frukost blev det tjejhäng på altanen och karlarna rev av en pingisturnering. Barnen badade och spelade fotboll.

Innan vi åkte hem tog vi några bilder för Love Forevers nya klänningar. Den vita hittar du HÄR. Den beiga har inte kommit upp ännu men de beiga höga sandalerna hittar du HÄR! Så galet sköna. Du kommer upp högt utan att behöva gå i jobbiga klackar, så otroligt behagliga.

Vi vinkade hejdå till gänget sedan och begav oss av hemåt. Vagnhild var med så det blev en lugn tur hemåt.

Min klänning hittar du HÄR.

Väl hemma bytte vi snabbt om och gav oss sedan iväg på cyklarna mot grillkväll hos vänner, det var Majsan och Mattias som bjöd in. Där väntade magiskt goda hamburgare! Mattias är kock och det märks att han kan sin sak!

Min hamburgare åt jag med glutenfritt bröd. Ett tips när du grillar halloumi, grilla hela åt gången och skär sedan upp den. Mattias gjorde så och jag som alltid skivat den innan tyckte ju att det här var så mycket smidigare än små tunna halloumisar som trillar ned mellan gallerspringorna.

Härlig grillkväll med vänner! ❤️

Idag ska vi nog packa bilen med strandgrejer och så blir det en dag på stranden. Lagom avslut på en fantastisk midsommarhelg.

Vi hörs sen!

Kram Nina

44
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
4 years ago

Vilken härlig midsommar! Underbara bilder och bra att se att ni håller avstånd. Trist att se många influensers som firar midsommar ”som vanligt” och umgås nära med personer som inte ingår i deras hushåll. Ni är föredömliga på så många sätt 💕. Trevlig söndag!

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
4 years ago

🌸💞

Nästa inlägg

SOMMARSMÖRGÅSTÅRTA MED FÄRSKPOTATIS

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x