Kikar in

Heeeej!

Här är jag inne mitt i natten och skriver känns det som. Vi har landat hemma i soffan efter en mysig kväll i hamnen. Vi tog lite Lill-Lördagsmys där. Cyklade hem vid halv 10 tiden och det var såååå varmt. Hur härligt?

Nu har jag så lite som möjligt på mig och ligger här i vardagsrummet med AC:n på. Tror att vi sover här ute inatt, vi brukar göra det när det är som varmast. Riktigt mysigt faktiskt.

Idag känns det som man inte gjort annat än svettats. Jag hade linneshorts på mig ikväll, kändes som dom blev som ett tält på varsitt ben när jag reste mig. Totalt uttöjda av mina svettiga skinkor. Haha….

En iskall Bellini i värmen! 😋

Ville bara kika in och säga gokväll till dig. Hoppas du står ut i värmen och att du får en lagom sval natt.

Kram Nina

44
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Snabb vätskeersättning

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x