Nu är det extremt!

Godmorgon!

Värmebölja de luxe befinner vi oss i hörni. Vi ska få 31 grader i dagarna och det är ju inte vi så vana vid. Gissar att mycket av jobbet får skötas från alra morgonstund. Att stå i köket mitt på dagen när det är 31 grader ute…. ja då får AC:n här hemma jobba hårt. 🤗

Igår blev det ett spontanbesök från äldsta som blev kvar ett bra tag, kändes som jag släppte allt och bara ville umgås. Man saknar de där stora barnen så nå vansinnigt emellanåt. Thedde är dessutom sjukt upptagen med sitt jobb nu innan han ska försöka få sig lite välbehövlig semester så nu tar man allt man får typ.

Vi tog en långlunch nere vid hamnen och satt och gassade. Blev efterrätt i form av glass för barnen. Kändes nästan som förr. Det är galet längesen man hade med sig alla 3 i släptåg. Gud som jag kan sakna den tiden ibland…. även om den perioden också var tuff på många sätt. 3 barn i åldrarna 3 (trotsålder), 13 (tonårstrots) och 15 (”tror att man är mycket äldre än vad man är” åldern), ja men det kunde helt klart vara en utmaning. När de äldsta sen blev så pass stora så de började festa och så en Milo som sov oroligt på nätterna, ja då var man inte heller så kaxig. 😨 Kändes som Milos 5 första år var sömnlöshet och så bara fortsatte det med att äldsta började ränna på nätterna, så när Milo började sova så tog äldsta över tätt följd av mellan. Ja ni hör ju! Det där med sömn blev överskattat i många år. 😂

Fick ett himla fint pressutskick skickat till mig igår. Det innehöll denna müsli från My Muesli som Tips & Trix (favoritkonto på Instagram) gjort i samarbete med just My Muesli. Kan säga att jag gick och tuggade jordgubbsbitar hela eftermiddagen igår. Så fasligt gott! Frystorkat är så himmelens gott alltså, det smakar som färsk jordgubb.

Hörni? Ni som är allergiska? Hur har ni det? Holy moly säger jag. ”Mellan” ringde KRY häromdagen och fick utskrivet kraftig allergimedicin då absolut ingenting av det man köper på Apoteket hjälper. Enligt KRY är det helt galet extremt mycket med gräspollen nu och det är ju jag också allergisk mot. Enligt KRY så har t.o.m människor som i vanliga fall inte är allergiska fått symtom. Jag går på full spätta med allergimedicin men känner ändå av. Ju mer som och högtryck, desto mer blommar gräset. Voine voine och atjoooo…… livrädd att nysa bland folk är jag också då jag är rädd att jag skräms i virustider. 🙈

Jahapp. Jag ska sätta igång dagen på allvar här nu. Sen ska jag klä på mig och ta min morgonpromenad. Jag håller i mina 60 minuters promenader på morgnarna, det gör så gott. Jag sover som en prinsessa (vågar knappt skriva det för då ligger man väl där och glor i taket igen), är helt ovan att sova så himla bra faktiskt. Underbart är det! Tänk att det kunde bli sån skillnad på att gå 35-40 min till att utöka till en timma? Jag fattar inte?! Men bra skit är det helt klart, sen påverkar säkert min livsstilsförändring allt också såklart men överlag så tror jag promenaderna är sååååå himla bra för en.

Nu ska jag sluta babbla! Ha en fin dag vänner så hörs vi senare.

Kram Nina

53
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anette
Anette
3 years ago

Aerius äter jag för gräspollen + ögondroppar + nässpray. Det funkar, man lider mindre..:)

niiinis
niiinis
Reply to  Anette
3 years ago

👍🏼👍🏼👍🏼

Nästa inlägg

Rabarberkaka med cheesecakefyllning

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x