ANNONS

Glasspinnar med vätskeersättning

/

Sitter på stranden här och jobbar, Milo är i och badar så jag slår ett getöga ditåt hela tiden. Tar dubbelt så lång tid att jobba men det är det värt. Att få sitta här i en solstol samtidigt när vi har typ årets varmaste dag gör absolut ingenting. Har en väldigt nyfiken and här bredvid mig som råkade få en liten bit chips så nu blir jag inte av med henne. Hon står bredvid mig här som en kompis nu. Har knäppt bilder så ni får se sen. Men nu till något helt annat, har du barn som du är lite orolig över om de får i sig vätska? Gör vätskeersättningsglass, detta är busenkelt och smakar så gottigt! Ingen unge i hela världen kommer kunna motstå så bästa bästa iden för ungar som dricker dåligt.

IMG_5859

IMG_5857

IMG_5856

VÄTSKEERSÄTTNINGSGLASS

Grundrecept på 1 liter:

1 liter vatten
6 tsk strösocker (funkar med druvsocker också)
1/2 tsk salt
2 tsk koncentrerad saft
några hallon

Gör såhär: 

1) Blanda vatten med strösocker, salt och saft. Vispa kraftigt med handvisp tills att allt socker och salt lösts upp.

2) Häll upp i isglassbehållare, droppa i några hallon i varje innan du stoppar i pinnen. Frys i minst 3 timmar.

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

0
33

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00