ANNONS

Sommar & sol & rumpsvett

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes och Love Forever

Godmorgon vänner!

Känner nästan stress att ge mig ut på promenad redan nu då det ska bli så fasligt varmt idag. 31 grader hos oss, det blir nog att packa matsäck och tillbringa dagen på stranden helt och hållet idag. Jag tänkte ta med mig datorn och parasoll så ska det nog gå bra att jobba så också.

Hade på mig min nya jeansklänning igår och blev faktiskt förvånad över hur skön och luftig den var. Älskar den! Jag har stl 34/36 på min så jag skulle säga att den är lite lite stor i storlek. Jag är 36/38 i vanliga fall.

Efter gårdagens jobb så hade vi bokat bord vid hamnen för lite mat. Innan vi cyklade iväg så hällde jag upp ett iskallt glas med krispigt rosévin. Det var så varmt så glaset liksom frostades av det iskalla vinet. Så gott!

Skönt och cykla när det var så himla varmt, fläktade skönt. Dock så var det ju vrålsvettattack när vi väl var framme sen. Haha….. rumpsvetten fick ett ansikte kan man säga.

Svettigt och soligt! 💦☀️

Nere vid hamnen var det Mats som var trubadur. Så musikalisk och den låten han typ inte kan finns inte. Trevliga Mats!

Tony och Milo åt hamburgare och jag åt kyckling med ris. Så gott!

Fick många frågor på min Instastory var min topp var ifrån, HÄR kan du hitta den.

Efter maten tog jag in en Bellini. Det är som en efterrätt kan man säga. Lite söt och så läskande!

Tony mös i solen, finns ingen som älskar solen så som han. Kanske inte är så konstigt…. han har ju spanskt blod i sig. ☀️

Milo och jag tog sen en promenad till parken som är rakt över ån bara medan de andra satt kvar och mös. Jag satt med hjärtat i halsgropen medan han flög av gungan ungefär 125 ggr.

Satt där och beundrade mina nya ursnygga sandaler från Love Forever! HÄR hittar du dom, vet inte om dom svarta är slut eller om dom inte kommit in på hemsidan än dock. Så sköna att gå i och jag som är kort kommer upp en bit. Har dom i beige också! 🥰

Vid 21.30 tog vi en cykeltur hemåt igen. Då var det lite svalare men långt ifrån kallt. Så härligt! Drack nästan en hel sån här flaska vätskeersättning när jag kom hem! Så viktigt att ni får i er vätska, salter och mineraler hörni. Blanda sån här varje dag och se till att alla får i sig, jag försöker vara stenhård med det för vätskebrist är lömskt. Det kan bara vara lite huvudvärk så är kroppen jätteuttorkad, att vara uttorkad är aldrig bra. HÄR hittar du receptet på min snabba vätskeersättning!

Står fortfarande i valet och kvalet om jag ska gå ut och gå eller inte? Det är 24 grader nu så om jag skyndar ut hinner jag en lite runda innan det blir för varmt.

Ha en ljuvlig dag nu hörni så hörs vi senare!

Kram Nina

6
50

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00