ANNONS

Fredagsdrinken – Melonslush

/

Hej och hå!

Sitter här på stranden under ett parasoll och skriver. Så skönt väder fortfarande. Det gäller nog att passa på för nästa vecka skulle det ju regna, så nu myser vi allt vad vi orkar och suger ur allt vi kan! Tänkte tipsa dig om en riktigt god drink som tips till helgen kanske? Du kan göra den både alkoholfri och med alkohol. Så god är den och så somrig också, går inte att få mer somrigt tror jag. Busenkel att svänga ihop och garanterat törstsläckande. 🙂

IMG_5866

IMG_5868

IMG_5865

IMG_5862

IMG_5861

MELONSLUSH, 2 st

3 dl vattenmelon (skär upp i kuber så du har lite koll på mängd)
3 cl pressad citron
8 cl gin
1 cl grenadine (saft på granatäpple)
3 tsk strösocker
is

För alkoholfritt: Uteslut gin.

Gör såhär:

1) Lägg i vattenmelon, pressad citron, gin, grenadine, socker och is i en blender. Kör tills du har en riktigt härlig slush.

2) Häll upp i lite roligare glas. Om du vill kan du ha i en trekant med melon i varje glas.

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

0
32

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00