Sol & badhelg med pinsamma inslag

Innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Godmorgon vänner!

Ja men detta måste varit livets helg när det kommer till fint väder. Som vi har njutit alltså, dagarna har verkligen bara tillbringats på stranden och kvällarna på vår soliga altan med något kallt krispigt i glaset och lite snacks för att sen avsluta med middag och kvällen med film i soffan. Helt underbart!

Torsdag morgon startade med min morgonrunda. Som sagt, den vill jag inte längre vara utan. Så skön känsla efteråt och den känslan blir som ett gift man verkligen vill ha. Kan det kallas gift verkligen? 😅 Det var varmt som helskotta men som sagt, skönt efteråt. Drack vätskeersättning så man vet att man fyllt på vätskebalansen.

På eftermiddagen efter Tony avslutade jobbet åkte vi till Sala och Måns Sols underbara strand. Tony är uppvuxen med att ha besökt det stället lite då och då medan jag fick besöka det för första gången för något år sen. Fastnade direkt, så mysig strand verkligen!

Som ni ser hade vi närgångna besökare hos oss. Änderna är nästintill tama och kommer förbi både en och hundra gånger för att se om du har någon smula att bjuda på.

Vackra vyer och väldigt god lunch på Måns Ols utvärdshus. Luftigt mellan platserna var det också vilket kändes tryggt.

Hade på mig min ursköna tunika. Älskar att ha den som klänning, så fin till tajts och jeans också. Kolla in hela deras rea HÄR.

Fredag morgon var det samma visa, fast då drog Tony ut och sprang den galningen. Jag håller på att smälla av av att endast gå, och då springer Tony…. fattar inte. Jag var en god fru och gjorde en melonslush till honom tills han kom hem. Det uppskattades av både min svettiga karl och hans mustasch. 😂

Fredagseftermiddagen tillbringades på stranden som bara ligger ett stenkast ifrån oss.

Själv så jobbade jag en del, vad gillar ni mitt kontor? Haha…. inte så pjåkigt va?

Gårdagen var vi återigen tillbaka i Sala och på Måns Ols badstrand. Tonys bror med familj var där en stund också så kidsen lajade sönder i vattnet. Såå kul att mamma och pappa också tittade förbi en sväng. Mamma peppade mig att simma några varv med henne vilket ju var uppiggande som tusan. Även om tempen visade 25 grader så tyckte jag det var kallt, allt under 30 är kallt. Haha…. men wow så härligt efteråt. Så värt att pina sig i för när man väl är där i så är det ju så skönt! Från att aldrig bada till att bada 3 ggr på bara någon dag. Wow! Vad händer?

Vad gillar ni min dykbild på Tony? Haha….. fick i alla fall med fötterna.

En minst sagt pinsam grej inträffade där på bryggan efter vi simmat klart. Jag skulle nämligen byta om och ni vet ju hur man får krångla och försöka skyla sig så gott man kan! Jag glömde dessutom att jag hade trosskydd i badbrallan varpå jag hoppar ur dom och ut flyger ett vattenfyllt trosskydd och lägger sig på bryggan. Ämen….. Farsan ba: ”Vad var det där för strumpa!?” Hahaha…. ämen svimmade jag av skratt eller?

Tror ingen såg ”strumpan” tack och lov förutom min familj, men va…. hahaha, så pinsamt det kan bli?

Enda bilden jag fick med från värdshuset var denna, mamma & pappa åt med oss där och tyckte det var jättegott också. 😋

Kvällen tillbringades på altanen i skuggan med ett kallt glas krispigt vitt vin och lite snacks. Jag tog en sval dusch och tvättade håret innan vilket var sååå ljuvligt. Sen gjorde vi hemgjord pizza och kollade film i soffan med AC:n på. Såååå skönt!

Det blev en riktig strandhelg av alltihopa och oj vad trött man blir av sol och bad.

Idag har vi inte riktigt bestämt oss för vad vi ska hitta på, vi får se helt enkelt! Vädret är fortsatt vackert och imorgon blir det regn så kanske att vi försöker njuta även den här dagen.

Vi hörs senare!

Kram Nina

58
Subscribe
Notify of
guest

11 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Isabelle Mårtensson
Isabelle Mårtensson
4 years ago

Haha tack för skrattet.. 😂😂”strumpan”

niiinis
niiinis
Reply to  Isabelle Mårtensson
4 years ago

Varsågod! 😂❤️

Therese
Therese
4 years ago

Funderar på Ac, vad har ni för ac, är den bra? Låter den mkt (har svårt för ljud på natten
Speciellt när man ska sova).

niiinis
niiinis
Reply to  Therese
4 years ago

Vår luftvärmepump kan ju ställas in som AC. En Philips är det. Den låter typ inget alls. Bästa ever! 🙏🏻🥰

Carina Björk
Carina Björk
Reply to  Therese
4 years ago

Vi har också en luftvärmepump som kan ställas om till ac, men bara på nedervåningen,så vi har köpt en portabel ac uppe i vårat sovrum,och den lever om ganska mycket. Den är inte ny,men sonen har köpt en och den låter mycket mindre,jag är också ganska känslig för ljud,men efter första natten då man inte sover så mycket,så blir jag inte så störd sedan.

Jeanette
Jeanette
4 years ago

Vilka underbara dagar. På västkusten njuter vi oxå av solen. Håller med dig, allt under 30 är kallt 😆

niiinis
niiinis
Reply to  Jeanette
4 years ago

Haha! Ellerhur….. utomlands är mer min melodi, här i Sverige är det alltid kallt. 😂❄️🙈

Åsa
Åsa
4 years ago

Haha underbart!! Så fint ni har det, det verkligen strålar om dig❣️

niiinis
niiinis
Reply to  Åsa
4 years ago

Tack fina fina du! ❤️

Sara
Sara
4 years ago

Hahaha först trodde jag att Tony hade gjort någon typ av läppförstoring när jag kollade på bilden. 😂😂😂

niiinis
niiinis
Reply to  Sara
4 years ago

Hahaha! 😂😂😂 Nej inte som jag vet om….. 🙈

Nästa inlägg

Fredagsdrinken – Melonslush

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x