Jag fulgrät idag på promenaden

Hej igen!

Här är det soffhäng och jag kommer förmodligen att somna skönt om en stund. Är riktigt trött ikväll. Solen har tagit ut sin rätt och kanske lite för få sovtimmar. Har svårt att komma i säng på kvällarna.

Idag startade jag dagen med min promenad ni vet. Efter flertalet tips om att lyssna på Björn Natthiko Lindeblads sommarprat så satte jag igång den när jag gick ut. Bara 13 minuter in på Sommarpratet så grät jag floder. Jag var så inne i det så jag tänkte inte ens på vad folk skulle tänka om jag ens mötte några? Jag gick nog bara där och grät rakt ut. Kändes som jag svävade på min promenad då jag inte ens kände att jag gick, det var så otroligt starkt, känslosamt, tänkvärt, klokt, vackert…. ja men allt! Jag var alldeles tagen! Det här är det finaste och starkaste jag hört, ja näst efter barnens första läten när de föddes typ. Jag fick mig en sån tankeställare.

Jag satt på trappen hemma och bara grät när jag kom hem. Det var så känslosamt så jag hade svårt att prata, jag skulle berätta för Tony om det men gråten bara stockade sig i halsen, jag fick ett sånt behov att säga hur mycket jag älskade honom och jag sa att jag fr o m nu skulle försöka att inte tjafsa om småsaker! Ja vi hade ett litet tjafs för någon dag sen och plötsligt kändes allt som en enda stor bagatell. Vi har inte varit osams så men jag har nog gått omkring och känt mig lite småsur. Efter att jag lyssnat kändes allt sånt bara så onödigt och patetiskt…..hur viktigt är sånt när saker kommer omkring? Inte alls för tusan.

Jag fick en lång varm kram av Tony, det var skönt att få tröst i hans famn. Nu ska Tony också lyssna. ❤️

Det blev stora solglasögon idag då ögonen var alldeles gråtsvullna när jag skulle åka och handla. Ska du lyssna på ett enda sommarprat i sommar så lyssna på Björn. Helt otroligt verkligen och jag kan verkligen rekommendera det. Vackert och så starkt! ❤️

Fick ett sånt sug på tacos till middag, ja det var längesen vi åt det. Handlade allt men upptäckte när vi kom hem att vi missat tacosås. Det kan man ju inte vara utan, då kan man ju lika gärna strunta i och äta tacos! 😅 Så glad för vår lilla affär här ute på landet. Jag är där flera ggr i veckan och handlar. Finns typ allt!

Vi åt ute på altanen och det var sååå behagligt och sitta där nu när värmen inte är lika stark. Jag gör tacos på kycklingfärs till mig för det mesta, smakar som köttfärs typ. Sen skar jag upp banan, äpple, gurka, tomat och vegansk ost som jag rev.

Nehej, nu ska jag kolla lite film innan jag säkerligen somnar. Ha en fin kväll!

Kram Nina

61
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ingrid
Ingrid
4 years ago

Har du nåt filmtips..

niiinis
niiinis
Reply to  Ingrid
4 years ago

Nu har jag sett några under några dagar, de jag sett är ”Wine country” (ganska rolig, handlar om ett gäng tjejer i 50 årsåldern som åker på en 50 årsresa. Har också sett ”Isn’t it romantic”…. den var superkul! 🥰

Amanda Gustafsson
Amanda Gustafsson
4 years ago

Håller med dig helt! Är SÅ glad att jag lyssnade eftersom jag först ville hoppa över avsnittet pga min hälsoångest. Men tog sats och fick lyssna till den absolut vackraste människan och hans kloka tankar. Tårarna bara rann och jag fick mig verkligen en påminnelse om livet.

niiinis
niiinis
Reply to  Amanda Gustafsson
4 years ago

Den är bra att lyssna på om man lider av hälsoångest känner jag! 🙏🏻❤️

Nästa inlägg

Snabba rätter att laga på sommaren

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x