ANNONS

Tacksam är ordet

/

Godmorgon Måndag!

Piiiiuh, plötsligt var det 10 grader svalare och regnet har susat förbi. Tacksam för ljuvligt varma dagar är jag, vilken sommar vi haft!

Igår morse skickade Thedde sms om brunch, det blev en brunch på stranden och underbart mysigt häng med familjen. Han åkte inte hem till sitt förrän sent på kvällen och vi alla här hemma var på riktigt såååå glada över att ha fått hänga hela dagen. Det är en sån ljuspunkt för oss alla när vi får vara fler än vi tre.

Igår provade vi ett nytt badställe igen. Ekillabadet i Bålsta blev det och det visade sig vara toppen! Sandstrand, flera bryggor och hopptorn.

Jag packade med pastasallader, pizzabullar, smörgåsar, kakor och frukt och såklart massa vätska och vi fick en urmysig dag!

Det badades så håret hamnade i schwong. Milo klarade en backflip från hopptornet. Som han laddat för att klara det och igår hände det äntligen! Jag såg dessutom hoppet och satt där själv på stranden och viftade ut mot bryggan med största leendet och fick en tår i ögat. Han har pratat om den där backflipen från hopptornet hela sommaren nämligen.

Vi körde tre i rad turnering. Man får ta vad man har och det funkade ju utmärkt det med.

Älskade äldsta! Så glad när han kommer och vill hänga med oss. För det mesta så himla upptagen med två tränaruppdrag så man blir extra glad när han prioriterar oss på sin lediga tid. ❤️❤️❤️

Väl hemma så grillade vi hemmagjorda hamburgare och dom blev såååå goda! Jag åt kött igår, ibland festar jag till det och är det något jag absolut vill ha ibland så är det hamburgare. Åt det med glutenfritt formbröd som jag lät bränna på lite på grillen. Hade på vegansk ost och det var ljuvligt smarrigt!

Inte Tony som sänder ut röksignaler utan bara en bra tajming på bilden när han just öppnar locket på grillen. 😅

Ja men tacksam är ordet! 🙏🏻❤️ För vädret som varit, för min familj, för att jag får ha så många människor omkring mig som jag får älska så mycket.

Nu ska jag gosa lite med katten innan det är dags att ge sig ut på morgonpromenad. Sen väntar massor med jobb i köket för min del, måste dock starta med att handla….. blök, men det går förhoppningsvis snabbt.

Hörs senare!

Kram Nina

5

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00