Ingen middag

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Hej och hallå!

Full fart hela dagen tills man sitter här halvt utslagen och har inte ens hunnit laga middag.

Detta blev middagen idag! 😅 Ja ibland får man fasen bara skita i allt vad med middagstider och riktig mat heter. Idag blev det en tallrik naturell havreyoghurt med lite havremjölk, boveteflingor och jordgubbar. Svingott!

Händer det att ni också hoppar över middagen? Jag upplever att vi äter lunch sent på sommaren och då kan den där tilltänkta middagen bli lite för sent, inte alltid man vill sitta och äta magen full kl 22 på kvällen. 😅

Det rosa du skymtar är min favvomorgonrock. Älskar den verkligen! 💕 Just nu på REA, du hittar den HÄR! Cellbes har massor på REA just nu så kika in och se om du kan fynda något. HÄR hittar du hela sommarrean.

Nu ska den här sötisen och jag gosa i soffan. Hon håller på att lägga sig tillrätta här bredvid mig. Idag har hon spytt hårbollar och kissat på badrumsmattan så hon låg inte så högt i kurs där ett tag, men så är det med de små liven emellanåt. 😅

Ha en mysig kväll.

Kram Nina

37
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
3 years ago

Vi hoppas oftast lunch då vi äter brunch istället. Älskar långfrukost när man är ledig. Ett litet mellanmål på eftermiddagen och sedan en tidigare middag (som för oss innebär ca 19, vi brukar annars äta vid 20-21.

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
3 years ago

😋👌🏻

Carina
Carina
3 years ago

Tycker nog man får äta lite hur man vill och vad man vill👍 Men gjorde din potatissallad till middag ikväll. Och den får 👍👍👍👍👍 av min sambo och mej. Så god!! Tack för receptet! ( den med cayennepeppar ) om du kanske lagt ut fler recept på Potatissallad. 🤗

niiinis
niiinis
Reply to  Carina
3 years ago

Härligt att ni gillar! 😋😋😋

Nästa inlägg

Jag fulgrät idag på promenaden

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x