ANNONS

Ingen middag

/

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Hej och hallå!

Full fart hela dagen tills man sitter här halvt utslagen och har inte ens hunnit laga middag.

Detta blev middagen idag! 😅 Ja ibland får man fasen bara skita i allt vad med middagstider och riktig mat heter. Idag blev det en tallrik naturell havreyoghurt med lite havremjölk, boveteflingor och jordgubbar. Svingott!

Händer det att ni också hoppar över middagen? Jag upplever att vi äter lunch sent på sommaren och då kan den där tilltänkta middagen bli lite för sent, inte alltid man vill sitta och äta magen full kl 22 på kvällen. 😅

Det rosa du skymtar är min favvomorgonrock. Älskar den verkligen! 💕 Just nu på REA, du hittar den HÄR! Cellbes har massor på REA just nu så kika in och se om du kan fynda något. HÄR hittar du hela sommarrean.

Nu ska den här sötisen och jag gosa i soffan. Hon håller på att lägga sig tillrätta här bredvid mig. Idag har hon spytt hårbollar och kissat på badrumsmattan så hon låg inte så högt i kurs där ett tag, men så är det med de små liven emellanåt. 😅

Ha en mysig kväll.

Kram Nina

4
37

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00