ANNONS

Nu har det varit full fart

/

Godmorgon raringar!

Torsdag redan och denna veckan for ju fram likt en raket. Hörni, ikväll ska vi åka och göra något som jag drömt om så länge. Vi ska nämligen åka och äta på Frantzén med våra vänner Nilla & Magnus, ja dom som driver Champagne.se ni vet. Frantzén är Sveriges enda 3-stjärniga restaurang. Jag har varit pirrig i flera dagar förstår ni! Vad är det man ska få uppleva i matväg liksom? Är så glad att min mage mår så bra som den gör nu så att jag kan sväva ut och verkligen njuta ikväll. Jag hörde att restaurangen är gigantisk och har endast 22 sittplatser så man kommer att hålla avstånd vilket känns så tryggt. Det har annars inte blivit så mycket äta på restaurang för vår del den här våren. Ja men pirrig är ordet, ska bli så häftigt att få uppleva det här! Har köpt ny outfit och allt…. 😅

Jaha, annars då? Jo men det har hänt en hel del. Here it goes.

I förrgår blev det glass på torget, Tony satt i möte och vi väntade på honom för att sen kunna gå vidare till våra kompisar Sussi & Magnus inredningsbutik Rum 35A.

Så mysig ingång till deras lilla innergård. Sussi & Magnus bor ju även här.

Jag älskar deras underbara lilla butik! Man hittar alltid nånting. Nu hade jag siktat in mig på nya småskålar. Behöver något lite finare när det ska ätas tacos t ex.

Blev dessa små skålar från Housedoctor och så mitt favvodoftljus från Watt & Veke.

Sen köpte vi en ny fruktskål som rymmer all frukt! Kolla min hand så ser du hur stor den är.

Blev också en mysig fika på deras innergård. Tips till dig om du besöker vår småstad är att kika in där och säga hej, hälsa från mig. ❤️

Igår hörde min kompis Helena av sig och undrade om inte vi skulle komma på lite fika och så kunde kidsen ha kul. Såklart vi gjorde, det blev basket, lite spel och bad i poolen för kidsen medan vi fikade och tog igen lite tid. Alltid så mysigt hos Helena, vi har alltid så mycket och snacka om. Nu smider vi lite framtida roliga planer dessutom.

Efter det skulle vi alla åka och plocka jordgubbar men Milo hade fööör kul hos Anton så han blev kvar medan jag åkte med mamma.

Jag fick ihop 3 kilo jordgubbar, sen hann jag inte mer. Trist att vi såg att alla de stora jordgubbarna kom precis när dom stängde. Aja, de små är goda också. Jag styckfryste dem igår kväll och ska lägga i påsar idag. Ett tips om du inte vill ha en stor hög med kladdiga jordgubbar i en påse är att just styckfrysa dom.

Spännande legobygge igår kväll, hur länge skulle den hålla? Den blev rätt lång innan den kraschade.

Jaha, då ska jag strax gå iväg på min morgonpromenad. Är så trött och seg men då är det pannbenet som måste jobba. Det blir till att klä på sig och bara ge sig ut, inga konstigheter. Börjar man ångra sig och känna efter så blir det inte av….

Vi hörs sen!

Kram Nina

4
53

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00