ANNONS

Kycklingstroganoff

/

Idag svängde jag ihop en lunch åt oss som blev så god. En slags kycklingstroganoff som passade alldeles ypperligt till pasta. Tänker mig den till ris också, det är också toppen!

KYCKLINGSTROGANOFF, 4 port

Kika gärna på fler härliga kycklingrätter HÄR!

3 stora kycklingfiléer

2 klyftor vitlök

2 msk tomatpure

2 tsk dijonsenap

3 msk kalvfond

2 tsk kinesisk soja

1 burk krossade tomater

2 dl creme fraiche

1 tsk paprikapulver

Salt & peppar

Gör såhär:

1) Strimla kycklingfiléerna i mindre bitar. Stek dem i olivolja tills de är stekta igenom.

2) Ha i tomatpure, dijonsenap och pressade vitlöksklyftor. Salta och peppra. Rör runt och låt det steka med bland kycklingen.

3) Häll på krossade tomaterna, kalvfond och soja. Låt sedan puttra på medelvärme under några minuter, jag lät det koka ca 5-7 min.

4) Pudra över paprikapulver och häll på creme fraiche. Rör om och låt puttra några minuter till. Servera sedan med ris eller pasta, funkar fint med kokt potatis också. Servera också en grönsallad till. Så gott!

Gillar du receptet får Du gärna klicka i det lilla hjärtat längst ned under inlägget.

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

0
270

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00