Några sminkfavoriter

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Halloj!

Här har det spöööregnat och ena sekunden varit sol, man vet liksom inte vad man ska ta sig till riktigt. Ska man åka nånstans eller ska man bara vara hemma och låta regnet komma och gå där utanför? Jag känner mig rastlös och skulle vilja åka på någon liten roadtrip eller nåt, kanske att jag packar in Milo i bilen och så bara draaaar vi. Tony som kan jobba hemifrån kanske hänger på, vi får se?

Igår hämtade jag mitt paket från NordicFeel och fick äntligen hem min favvo eyeliner igen. Den är sååå bra, sitter som berget (vattenfast) och är sådär härligt svart som jag vill att den ska vara. Ett tips till dig är om mascaran inte riktigt räcker och gör inte ögat så markerat som du skulle vilja så ska du absolut använda eyeliner. Det är supergrymt! Ögat markeras på ett helt annat sätt och gör så att man får en skarpare blick. Snyggt snyggt! Det kan räcka med bara mascara och en eyeliner för att se ut som du har lite mer makeup på dig.

IMG_5870

IMG_5873

IMG_5874

NYX Epic Eye Liner

IMG_5871

Den här skuggan följde med när jag beställde 2 eyeliner, nu hade dom inte kvar den kamapanjen såg jag men det är samma färg som jag har på min favoritpalette -> NYX Perfect Filter Palette. Den här är det:

IMG_5875 IMG_5876Den här paletten är på 30% rabatt just nu så passa på om du vill fynda. Direktlänk till den ser du ovanför bilderna här.

Den här paletten använder jag massor. Det finns både matta skuggor och så dessa suuuupersnygga skimriga skuggorna. Älskar just den här färgen som jag smetade på på min hand.

IMG_5872

Den är sååå fin när man är lite brun nu på sommaren. Är man osäker på var man ska lägga den så tipsar jag om att ha den rakt på locket, när du blundar så rakt på själva ögat kan man säga, sen blåser du av penseln och så skuggar du upp den en liten bit upp mot globlinjen (globlinjen är strecket som bildas när du öppnar ögat på locket.) På med lite eyeliner och mascara så är du hur smashing som helst!

Jag storgillar verkligen NYX. Ett bra sminkmärke med bra priser. Sånt gillas. I min sminkväska finns både svindyra produkter men också mycket budget. Det helt enkelt för att många gånger är det så att budgetprodukter är minst lika bra som de svindyra, så onödigt att betala för märket de gångerna känner jag.

Är det riktigt bra däremot, ja då beställer jag! Jag har ett transparent löspuder som slår precis allt jag testat någonsin. Den är galet bra och där skulle jag aldrig köpa budget t ex. Det är dyrt men det räcker i en hel evighet och resultatet är värt varenda krona så egentligen är den inte ens dyr i slutändan. Den ger lyster samtidigt som den ger en silkeslen finish. Jag har alltid på den efter jag haft på foundation. GRYM är den, tror att det är den bästa produkten jag faktiskt har!

IMG_5878

IMG_5877

IMG_5880

SENSAI Translucent Loose Powder, grymmaste pudret helt klart. Det här hoppas jag aldrig att de slutar med, får jag nys om det så måste jag bunkra. 🙂

Det var lite sminktips såhär en regnig måndag. Nu ska vi snart äta middag här hemma, återkommer snart med ett gottigt recept till dig.

Kram Nina

 

38
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
3 years ago

Förstår precis känslan. Känner mig rastlös, men vill inte vara där det är för mycket folk. Kanske dra igång något projekt här hemma…

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
3 years ago

Ja sånt kan vara perfekt! 🙌🏻👌🏻

Rosa
Rosa
3 years ago

Hej vilken färg har du på löspudret?

niiinis
niiinis
Reply to  Rosa
3 years ago

Det är ingen färg, den är transparent så att säga. 🙌🏻👍🏼

Lotta
Lotta
3 years ago

Efter ett tips från dig tidigare så har jag börjat använda Sensai, provat både foundation och puder. Så himla bra!! Tack för alla tips om allt möjligt 💛

niiinis
niiinis
Reply to  Lotta
3 years ago

Så härligt att höra att du också gillar, ja dom är galet bra! 🙌🏻🥰

Img 1732.jpg

Nästa inlägg

MUSTIG KÖTTFÄRSSOPPA

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x