Svar på antikroppstestet

Gokväll raringar!

Ja men då gick den här dagen. Bestod mest av jobb men jag har också känt mig rastlös. Som att jag måste ut och röra mig som jag skrev till dig tidigare. Jag blir alltid såhär under semestertider har jag lärt mig. Jag vill ut och röra mig och se mig omkring. Vill åka iväg spontant med Vagnhild och bara njuta av sommaren även om den är kass som den är just nu. Är jag ensam om det här tro?

Här har vi tänt upp massa ljus och har myst till det lite extra. Nu när det är sånt här väder så känns det helt normalt med ljus igen, lite höstkänsla. Men den vill man ju faktiskt inte ha riktigt än, sommaren har ju precis börjat känns det som.

Här har vi varit ute och kollat när Milo kört basket vid sin basketkorg. Nu ligger han i badet och kollar film. Snacka om att han tagit sommarlov på riktigt, har det hur skönt som helst!

Idag kom svaret på antikroppstestet och som jag redan trodde var det negativt för både mig och Tony. Vet inte vad man ska känna, hade ju varit skönt om man var en av de där som inte blivit sjuk och ändå fått antikroppar, eller att det där i mars när jag var superrisig var det där förbaskade viruset. Men men, då vet vi att vi ska fortsätta att vara försiktiga. Så var det med!

Nu ska jag ta kväll, har två avsnitt missat av ”Sommar med Ernst”. Hur lyxigt?!

Ha en fin kväll!

Kram Nina

54
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Daniella
Daniella
4 years ago

Dom tror ju nu att antikropparna kan försvinna redan efter ett par månader! Jag trodde jag hade en infektion i april, hade de flesta symptom, även sonen. Våra grannar hade då bekräftad covid infektion och våra barn hade lekt… vi blev sjuka efter det. Nu tre månader senare, ligger vi hela familjen igen, konstaterat smittade av covid denna gång. Symptomen ungefär lika som sist. 🤷🏻‍♀️ Har dock aldrig tagit något antikroppstest.

niiinis
niiinis
Reply to  Daniella
4 years ago

Ojdå, så du menar att det kan vara viruset igen? Att ni blivit sjuka i det 2 ggr?

Karin
Karin
4 years ago

Jag har kollegor som fått bekräftat Covid men som får vänta veckor på sntikroppstestet för alla vill testa sig nu. Har även hört om folk som fått positivt på båda testerna samtidigt.

niiinis
niiinis
Reply to  Karin
4 years ago

Här var det superenkelt att få tid! 👍🏼

Nästa inlägg

Kycklingstroganoff

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x