ANNONS

Svar på antikroppstestet

/

Gokväll raringar!

Ja men då gick den här dagen. Bestod mest av jobb men jag har också känt mig rastlös. Som att jag måste ut och röra mig som jag skrev till dig tidigare. Jag blir alltid såhär under semestertider har jag lärt mig. Jag vill ut och röra mig och se mig omkring. Vill åka iväg spontant med Vagnhild och bara njuta av sommaren även om den är kass som den är just nu. Är jag ensam om det här tro?

Här har vi tänt upp massa ljus och har myst till det lite extra. Nu när det är sånt här väder så känns det helt normalt med ljus igen, lite höstkänsla. Men den vill man ju faktiskt inte ha riktigt än, sommaren har ju precis börjat känns det som.

Här har vi varit ute och kollat när Milo kört basket vid sin basketkorg. Nu ligger han i badet och kollar film. Snacka om att han tagit sommarlov på riktigt, har det hur skönt som helst!

Idag kom svaret på antikroppstestet och som jag redan trodde var det negativt för både mig och Tony. Vet inte vad man ska känna, hade ju varit skönt om man var en av de där som inte blivit sjuk och ändå fått antikroppar, eller att det där i mars när jag var superrisig var det där förbaskade viruset. Men men, då vet vi att vi ska fortsätta att vara försiktiga. Så var det med!

Nu ska jag ta kväll, har två avsnitt missat av ”Sommar med Ernst”. Hur lyxigt?!

Ha en fin kväll!

Kram Nina

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00