Åh herregud så pinsamt!

Halloj och godmorgon i stugorna!

Jag vaknade för bara en stund sen, wow wow nu har man börjat sjusova. Det brukar inträffa i semestertider och är så ovanligt varje gång! 😱 Herreminjeee, det känns ju som halva dagen gått, som att det strax är dags för lunch och jag har sovit bort hela dagen. Haha…. ja är man inte van att sova på morgnarna så är man inte.

Igår kände vi att ”Ja idag måste vi hitta på något”. Alltsåååå, vet ni hur jag fungerar….? Jag har så sakteliga börjat lista ut hela mig själv som person. Det tog bara en halv evighet. 😂 Jo, jag blir lite stressad när man ser hur folk åker land och rike runt, gör utflykter, roadtrips, besöker mysiga caféer, shoppingcenter i andra städer, bor över på spa och hotell, vandrar i fjällen, besöker en strand, tar båten till Fjäderholmarna, åker iväg med husvagnen, tältar eller besöker någon härlig loppis. Då känner jag att ”Gud, vi gör ju ingenting!!!!” Det låter inte klokt för jag vet att vi är väldigt ”duktiga” på att göra små utflykter osv. Men jag fattar inte varför sociala medier får mig att känna såhär varje sommar?! Är jag ensam om det här?

Igår tog vi bilen och styrde kosan mot Sthlm och skärgården. Jag har vid flera tillfällen, på sociala medier (haha) hört talas om Siggesta gård. Sagt och gjort så blev jag ”influerad” att också åka dit. Men åh, världens mysigaste ställe…. det måste ni besöka om ni har möjlighet. Finns massor att göra…. minigolf, fotbollsgolf, frisbeegolf, åka mountainbike…. ja men massor. Man kan äta gott och fika också. Tips tips! Man kan dessutom bo kvar om man vill, vi vill göra det nångång! Milo tyckte det var toppenbra.

Dock så började det inte så bra. Jag hade vita jeans på mig och när vi just parkerat bilen och gick iväg så utbrast Tony: ”Nina, vad har du gjort i rumpan?!

Det är kanske inte vad man önskar höra när man har vita jeans på sig. 😭

Det här hade jag gjort! Bad Tony ta bild så man fick se katastrofen. Jag har en teori…. jag spillde japansk soja i bilen för en tid sen. Det syns inte med blotta ögat men när jag blev varm om rumpan så var det som att det färgade av sig. JÄTTE-KUL!

Gjorde en story om det här på min >>Instagram<< om du vill se, det pinsamma var att självaste David Hellenius gick förbi och tittade faktiskt lite undrande på vad jag pysslade med när jag gjorde det….. haha! Ja herregud! Så pinsamt saker kan bli…. Allt löste sig med att jag otroligt nog hade med mig en tunn kappa som räckte över rumpan. Vad är oddsen på det? Ibland har man tur.

Jaha, det var inte slut med fadäserna där…. vi kom försent till själva lunchen och fick äta det som fanns i caféet. Det var bara det att allt förutom korv och strips var slut. Haha…. vet inte när jag åt korv & strips senast men så fick det bli. Så den där mysiga lunchen vi skulle äta blev väl sådär… 🤪

Efter strips och korv blev det fotbollsgolf för oss. Det är ju såå kul hörni. Hade bara helt fel skor på mig så jag fick köra tåfjutt hela vägen. Så var det sist vi spelade också…. men, med tanke på att jag slog Tony så lär det bli den typen av skor jag kör med framöver. 😂 Milo vann hela tjottaballongen och Tony (host host) kom sist. Jag som ALLTID förlorar mot honom i Bowling kände mig riktigt segerviss. 🙌🏻😂

Om ni trodde att fadäserna var slut där så var dom inte det. På sista hålet så var det en riktigt lång bana. Jag visste att jag behövde ta i från tårna för att komma fram. Bakom oss hade ett gäng redan kommit ikapp så de hängde en liten bit bakom oss och väntade tills vi skulle vara klara.

Jag tog sats och så sprang jag mot bollen och just när jag skulle ta i från tårna och skjuta iväg bollen drog jag av en hög brakskit! 🙈😭😱 Ämen jag dööööööööööör så pinsamt! Tony stod precis bakom och utbrast ”Varför filmade jag inte det där” och sällskapet bakom undrade nog detsamma. Jag skrattade så jag inte kunde gå, ja stod framåtlutad och skrattade så tårarna sprutade medan Milo stod långt borta vid hålet och hojtade ”Mamma, vad skrattar du åt?”

Det tog några minuter att återhämta sig från den fadäsen. Åh herregud säger jag så pinsam man kan vara. Men man kan inte alltid rå över de där jädrans pruttarna ju…. 😂😱🙈

Aja, efter match blev det glasspaus och kika på djuren på området. Ja det finns lite djur att kika på också. Åt en gaaaalet god glass också, den godaste glassen jag ätit på länge verkligen. En laktosfri från SIA, gick miljarder frågor på Instagram var den var ifrån?

Så mysigt ställe verkligen! 🥰

Sista vi gjorde innan vi åkte var att hänga lite med dessa. Ämen jag ääääär ju kär i dessa underbara djur. Alpackor! Åh, hur häftiga är dom inte med sina mikrofonhuvuden? Haha…. 😂❤️

Det blev en supermysig eftermiddag och vi åker helt klart dit igen. Det måste vi. Vi måste göra om och göra rätt. Ingen brun fläck i rumpan och och hinna i tid till lunchen kanske vi klarar till nästa gång!

Jahapp, dags att sätta igång dagen här som känns som halva redan gått av. Haha… ha en fin dag så hörs vi snart igen!

Kram Nina

89
Subscribe
Notify of
guest

12 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carina Westerlund
Carina Westerlund
3 years ago

Alltså du är ju helt underbar som bjuder så mycket på dig själv. Och vem har inte råkat ut för nåt liknande nån gång. Äskar att läsa allt du skriver. Allt från det du gör till hur du beskriver det du lagar och bakar.
Härligt ställe ni besökte.

niiinis
niiinis
Reply to  Carina Westerlund
3 years ago

Haha! Men tack! ❤️❤️❤️

Sofia
Sofia
3 years ago

Blir också lite småstressad av sociala medier. Ibland är det bra dock då man kan få idéer på utflykter till exempel. Älskar utflykter på sommaren, finns så många mysiga ställen.

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
3 years ago

Helt sant, det ger ju massor med tips också. 👍🏼🥰

Pernilla
Pernilla
3 years ago

Håller med Carina ovan. Helt underbar är du som berättar och bjuder på dig själv 😊

niiinis
niiinis
Reply to  Pernilla
3 years ago

Tack snälla! Ja men vi är inte mer än människor ju…: 🙈😅

Marie
Marie
3 years ago

Eller annars kan man följa rekommendationer o hålla sig hemma ..( inte varit någonstans mer än jobbet o affären på flera månader ) så kanske detta inte smittat så gräsligt ..

niiinis
niiinis
Reply to  Marie
3 years ago

Absolut, men på vilket sätt tycker du att vi inte följde rekommendationerna enligt FHM med att besöka Siggesta gård? Vi höll avstånd, åt med avstånd på en uteservering och åkte vår egen bil dit och hem.

Jeanette
Jeanette
3 years ago

Ha ha, underbart att du skriver om det. Så jäkla kul 😆 Jag får allt som oftast panik när jag läser om allt kul alla andra hittar på. Mitt mål är att vi ska besöka alla mysiga fik mm vi har i närheten. Ni får besöka Varberg nån gång 😊🌞

niiinis
niiinis
Reply to  Jeanette
3 years ago

Bra målsättning! 👍🏼🥰

Margareta Cobleigh
Margareta Cobleigh
3 years ago

Åhh min gud så roligt , har inte skrattat så mycket på länge 😂, vilken härlig dag ni iaf fick trots missöden hit o dit❤️😃❤️Tusen tack för att du berättade denna dagen ❤️

niiinis
niiinis
Reply to  Margareta Cobleigh
3 years ago

Haha! 😂🥰

Nästa inlägg

Svar på antikroppstestet

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x