Så braaa det går nu!

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Gokväll finisar!

Idag blev det en jobbdag med eftermiddagsbesök på skatebanan och minigolfen. ÄNTLIGEN vann jag hela skiten på minigolfen! Jag är ju ”on fire” nu vad det verkar, jag är som en vinstmaskin som stövlar fram ju. Haha…. 😂 Är det nu man ska spela på lotto och köpa trisslotter också? 😉 Jag som hade gett upp hoppet om att vinna på minigolf nåt mer, jag har varit kass de senaste åren. Är det nu det vänder? Kanske?

Efter dagens alla skurar och åskoväder så sprack det upp lagom till vi landade på skateparken. Det var första gången vi besökte det faktiskt, toppenbra!

Minigolf med hyfsat fint väder också. Jag lyckades få 2 hole in one. Man vill ju skrika och hoppa men jag tonade ned det en smula. 😅😇

Jag har fått lite frågor om vilka fransar det är jag använder igen, de här lösögonfransarna vill jag verkligen tipsa om om du vill ha ”vardagsfransar” som ger lite lite längre fransar än vanligt! Jag är så nöjd med dessa. Det ser faktiskt ut som om de är mina egna. Perfekt om man inte vill ha fransar som ser för ”fake” ut.

Här sitter jag i bilen och väntar på Tony & Milo. Vi har varit och fikat hos mamma och pappa och på vägen hem lovade Tony att de skulle dra av några skott på fotbollsplanen. Perfekt tänkte jag, då kan jag blogga från bilen. 😚 Ibland hänger jag på och spelar fotboll men jag är lite öm i ryggen så vill inte riskera det blir sämre, bra… då fick jag lite gjort.

Jag funderar på att ta en hel vecka ledigt från och med nästa onsdag och en vecka framåt. Jag har inte haft ledigt så nångång på minst 8 år, kan vara mer. Tänkte att jag skulle förinställa inlägg här på bloggen så den inte gapar tom, jag kommer dock att uppdatera Instagram, både story och flödet. Det är något som jag själv kollar så pass ofta så det får liksom hänga med på ett hörn. Men en vecka ledigt, börjar på onsdag nästa vecka. Tills dess kommer allt att vara som vanligt dock.

Japp, nu är de tillbaka. Dags att fara hemåt. Milo får hoppa i ett bad och jag tror att jag ska poppa lite popcorn och sätta mig och njuta av det till någon film eller om jag fortsätter att kolla min serie. Vi får se?

Ha en mysig kväll!

Kram Nina

101
Subscribe
Notify of
guest

12 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ingrid
Ingrid
3 years ago

Vilken serie följer du…

niiinis
niiinis
Reply to  Ingrid
3 years ago

Sweet Magnolias just nu. 👍🏼🥰

Sofia
Sofia
3 years ago

Ja ta ledigt Nina, det förtjänar du.

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
3 years ago

Tack snälla! ❤️ Ja det ska bli skönt att bara få släppa allt ett tag. 🙏🏻❤️

J
J
3 years ago

Ta ledigt vila o fyll på energi , vi finns kvar 💚

niiinis
niiinis
Reply to  J
3 years ago

❤️❤️❤️

Anette pereep
Anette pereep
3 years ago

Hej Nina! Klart att du ska ta ledigt!!! Vi klarar oss! Vilken serie kollar du på?

niiinis
niiinis
Reply to  Anette pereep
3 years ago

Jag kollar på Sweet Magnolias nu, riktigt bra! 🙂 Tack fina!

Lena mari
Lena mari
3 years ago

Fina fransar! Men frågan är om jag orkar greja med det varje dag o sätta dit. Jag har förlägning nu o tycker det är så smidigt o skönt o när man har bråttom iväg till jobb! Känner du av limmet nåt i ögonen när du har dom?

niiinis
niiinis
Reply to  Lena mari
3 years ago

Jag hade ju fransförlängning tidigare, men tänkte jag skulle vara utan ett tag nu i coronatider och så. Det som är det positiva med lösfransar är att du får gnugga och tvätta dig i ögonen (tycker det är sååå skönt). Sen har man fransar som är snygga och fylliga hela tiden och inte att man har sådär trist få som i alla fall jag hade typ veckan innan påfyllning.

Jag kör med DUO lim och det känns inte alls i ögonen. Det tar mig ungefär 3 minuter att sätta på fransar nu. Man blir ju snabbare och snabbare hela tiden. 😀👌🏻

marfo
marfo
3 years ago

Hej vackra du! 🤗
Så fina fransar! Har aldrig provat själv men blir nyfiken på att testa. En dum fråga kanske men hur länge kan de sitta på, tar man bort det själv, hur? Men när du har satt på dom så kan du alltså gnugga dig i ögonen? Är det limmet som är med i förpackningen som du använder (DUO)? Tusen frågor, men osäker på hur det funkar och hur man gör!
Tack för allt du delar med dig av!!
Och jag håller med de andra, klart du ska ta ledigt!
Kram till dig och ha en fin sommar ❤️

niiinis
niiinis
Reply to  marfo
3 years ago

Dom sitter på hela dagen och kvällen, sen tar man bort dom när du ska tvätta ansiktet. Dom är lätta att bara dra av. Nej, du kan inte gnugga dig i ögonen när du har lösfransar på, men däremot när du tar av dem, det var det jag menade. Nej, limmet som är med i förpackningen använder inte jag utan den som heter DUO. 👍🏼

Tack snälla, ha en fin sommar du också!

Kram ❤️

Nästa inlägg

Bacon och västerbottenpasta

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x