OTÄCKT

Heeeej!

Oj vad sent jag kikar in hos dig idag! En lördag med full fart…. Dagen började med promenad med Tony och sen en cykeltur med honom också när han gav sig iväg på sin joggingtur. Bra fördelning med han som springer och jag som cyklar bredvid.

Dock så måste jag börja med att berätta om vår cykeltur vi tog igår. Tony sprang och jag och Milo cyklade bredvid. Jag såg molnen som tornade upp sig på himlen men tänkte att ja ja…. dom blåser förbi. Eeeeh, blåser förbi? S K U L L E I N T E tro det…. haha! Oh my god, jag har fått uppleva mitt värsta skyfall sen jag föddes. På riktigt alltså! Det åskade, det haglade, det stormade, det ööööste ned och där cyklade jag och Milo och stackars Tony sprang. Ämen fyyyyyy!

Det rann ur mina ärmar, det plaskade i mina skor, ja var totalt dyngblöt ända in på min sport BH, ja t.o.m trosan. Efteråt skrattade vi såklart men när blixtarna ven runt huvudet och åskan mullrade som allra värst så tänkte jag bara ”Måtte vi komma hem helskinnade”! Jag tycker åska är otäckt och när den låg över oss så var jag faktiskt lite orolig. Usch…. Behövde få Milo att orka fortsätta i tokmotvinden också. Han kämpade så jäkla tappert. Vi var rätt långt hemifrån när det satte igång så det blev ett jäkla kämpande. 😱

Efter allt sportande så hittade Tony mig såhär i köket. Det här är jag när jag blir för hungrig och jag måste få något snabbt att äta på. Då tokrotar jag i skåpen. Haha, Tony lyckades fånga det på bild. 😂

På kvällen for vi till Västerås och köpte mat från en favvo-thai. Svängde förbi ICA på vägen hem och köpte glass från Oatley. Salted Caramel hette den och jaaa…. den var så sjukt god! Den måste du testa om du äter mjölkfritt som jag. Förresten, annars med för glassen är sagolikt god!

En av de bästa filmerna från ens ungdom är på fyran nu. Alltså, huuuur kär var man inte i dom? Maverick och hon, alla låtarna, kläderna, jetplanen ja t.o.m motorcykeln. Gudars…..

Ska fortsätta kolla nu! Ville bara kika in och säga hej innan den här dagen blir söndag.

Kram Nina

76
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Bergström
Peter Bergström
3 years ago

Hej.Jag tänkte baka din Hönökaka idag och undrar var i ugnen den ska gräddas?Mvh Tina från Strängnäs.

niiinis
niiinis
Reply to  Peter Bergström
3 years ago

Jag bakade dom i mitten av ugnen. 👍🏼

Adnil73
Adnil73
3 years ago

Hej!
Jag har en liten fråga ang Vagnhild 😊 Ni köpte ju en madrass till sängen. Vi har oxå tänkt att göra det och då kom jag att tänka på dig. Jag undrar vilken ni köpte? Vår säng är som er så jag tänkte att den nog blir perfekt hos oss oxå.

niiinis
niiinis
Reply to  Adnil73
3 years ago

Hmm, vi köpte en resårmadrass på IKEA. En 120 bred. Funkar superbra! 👍🏼

Adnil73
Adnil73
Reply to  niiinis
3 years ago

Tack! Då ska jag ta mig till Västerås och införskaffa en till oss oxå. Googlat runt på Ikeas hemsida men här i Örebro finns inget ☹️

niiinis
niiinis
Reply to  Adnil73
3 years ago

👍🏼😍

Nästa inlägg

Hemgjord Karamellglass

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x