Besöket på Steam Hotell

Godmorgon godmorgon!

Skriver till dig från Steam Hotell! Vi har haft ett underbart dygn här och äntligen fick jag testa det som alla pratar om. Detta är en julklapp som vi passade på att utnyttja innan den gick ut. Jag kan med varm han rekommendera alla att besöka detta ställe, så otroligt mysigt och så fantastiskt god mat!

Laddade för ett dygn på tu man hand! 😍

Vi började med att försöka hitta en varsin VOI men alla var upptagna eller trasiga så det blev en promenad från Steam till Kajplats 9 för en lunch. Prosecco i väskan för att vi planerade att sätta oss i hamnen någonstans och njuta en stund.

Efter lunch och ett glas bubbel gick vi ut på piren som ligger precis bredvid Kajplats 9.

Solen sprack igenom molnen just som vi satt där så det blev supermys. Skönt att bara sitta och titta ut över vattnet.

Sen tillbaka till Steam för ombyte inför middagen som var bokad kl 18.15. Älskar hur inredningen är här i lokalerna, så otroligt fint och smakfullt!

Supermysigt rum fick vi. Det industriella går igenom allting, så häftigt verkligen! Tony hittade en kul liten lapp under sängen också. Haha…..

Omsvidad och klar, hade på mig min fejkskinnkjol på mig för första gången. Så skön, trodde det skulle vara svettigt och obehagligt men det var det inte alls!

En lite rolig grej som hände på min Instastory var att vi skojade lite om att det var Prosecco vi drack och inte Champagne med våra kompisar på Champagne.se. Vips fick vi ett meddelande att vi skulle bege oss till receptionsdisken för en överraskning. Där väntade en iskall hink med champagne som dom fixat åt oss. Alltid så omtänksamma och gulliga! Tack Nilla & Magnus! ❤️

Den satt vi och avnjöt nere i lobbyn. Så mysigt och sitta där. Fick prata med ett gulligt par där faktiskt hon är en av oss härinne. Så kul att träffa er om du läser det här. 🥰

Vi åt sååååå gott! Jag åt bland den godaste förrätten jag smakat alltså. En rödbetstartar som hade heeeeelt fantastiska smaker. Jag berättade givetvis det för servitören så då kom den fina Kocken ut och vi fick prata med henne om den. Såååå intressant. Vi fick t ex veta att betorna äppelröks i 2 dygn innan de kör dem genom en köttkvarn. Så formidabelt god! Till varmrätt åt jag en Majskyckling som också var såå god! Tony tog toast Skagen till förrätt och varmrätt blev en Arancini. Gott gott tyckte vi båda.

Efter middagen svidade vi om till morgonrockar och tofflor och gav oss till Voltage Lounge. Spa avdelningen. Såååå mysigt och bada i det 34 frasiga vattnet som de håller både inne och ute. Efter badet la vi oss i det tysta rummet med typ dubbelsängar.

Jag somnade som en stock, kl 23 väckte Tony mig och sa att det var dags att bege sig till rummet. Han hade också sovit en stund. Så skönt! Haha….

Från kl 07.30 har vi frukost. Allt är lite mer styrt nu då de håller det strikt så de ska minska ev smittspridning. Detta för att hålla det luftigt mellan borden och lättare för serveringspersonal. Bra uppstyrt, har känt mig trygg genom alltihopa.

Jaha, nu ska jag jobba en stund här innan Tony vaknar. Sen blir det frukost, som jag ser fram emot den.

Men först….. haha! Den är alltid med, var jag än är. 🌿🌱

Kram Nina

75
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Svahnholmen
Svahnholmen
4 years ago

Så otroligt mysigt det såg ut! Blev verkligen sugen på att åka dit! Funderade faktiskt på häromdagen om du ffa körde med din sellerijuice och nu fick jag ju svaret 😊! Har också en bråkig mage och undrar om du tror det är juicen eller din kostomläggning som var viktigast när du botade dina magproblem? Vad hette boken du använde? Tack för en rolig och bra blogg som bjuder på både högt och lågt! Har läst den i många år men är lite dålig på att kommentera.

niiinis
niiinis
Reply to  Svahnholmen
4 years ago

Jag tror att det var kombon som botade magen. Jag levde ju 100% strikt i säkert 4-5 månader. Ska man bota något kroppsligt tror jag man måste gå all in. Jag har Anthony Williams alla böcker. Dom finns på Adlibris. Snart släpps en femte på svenska vet jag. 👌🏻🥰 Kul att du kommenterar, känner igen ditt namn! ❤️

Svahnholmen
Svahnholmen
Reply to  niiinis
4 years ago

Ja det är väl så att man måste gå all in om det verkligen ska hjälpa! Börjat minska ner på snabba kolhydrater och ökat på mängden grönsaker och frukt istället , märker redan skillnad. Ska kolla in hans böcker. Tack!

niiinis
niiinis
Reply to  Svahnholmen
3 years ago

Öka grönsaker och frukt är en jättebra början! 👌🏻🌿🥰

Kicki svankvist
Kicki svankvist
4 years ago

Ja det var mysiga 2 dagar på STEAMHOTEL och vi var oxå nöjda med maten och råbiffen var Supergod 😋👍.Det var jätte trevligt att träffa er och prata en stund 😍. Tack för en härlig underbar blogg som jag älskar att läsa 🥰

niiinis
niiinis
Reply to  Kicki svankvist
3 years ago

Visst var det härligt?! Ni var där två dagar också, så härligt. Ja det var jättekul att ses. Kul att du gav dig tillkänna. 🥰 Tack för du läser, stor kram!

Lia Svensson
Lia Svensson
3 years ago

Ni är värda att lyxa till det <3

Nu har jag bara 2 inbjudningar kvar till superbillig shopping med märkeskläder <3

Best Secret:
https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

niiinis
niiinis
Reply to  Lia Svensson
3 years ago

Ja det var en fin julklapp! ❤️

Jeanette
Jeanette
3 years ago

Vad är det för mixer du har till sellerin? Vår börjar ge upp, är helt slut efter all selleri haha:)

Nästa inlägg

Blev inte riktigt som det var tänkt….

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x