MARDRÖM & KATASTROF

Heeeej!

Såklart så finns det värre saker i livet, men just nu känns det lite mardröm och katastrof ska jag vara ärlig och säga. Ja var börjar man? Vi startade vår resa mot Öland och Böda Sand igår. Allt gick fint tills att en lampa i vår bil började lysa, motorlampa. Bilen började också att ge efter, alltså inte dra ordentligt i t ex uppförsbackar. Efter en del research, samtal och undersökning så visade det sig att vår bil nog pajat ihop och ska inte köras mer.

Kl 23 igår kväll landade vi här, Fårbo rastplats. Inatt har vi sovit här alltså. Tyckte det var jätteobehagligt till en början då vi var alldeles ensamma. Dock så kom det 2 husvagnsekipage och ställde sig bredvid oss senare på natten så då blev jag lugn.

Nu ska vi ta tag i allt det här, vi måste ju fortfarande ta oss iväg till Öland härifrån på något vis, vi har ju bokat en hel vecka. Vi kan inte lämna kvar vår bil så den måste fraktas till en verkstad. Sen ska vi kunna frakta Vagnhild vidare till Böda Sand. Måste kontakta försäkringsbolag och allt jox. Snacka om att man känner sig lite hjälplös nu….. å så världens PMS på det utan min progesteronkräm. Vill bara gråta….

Fortsättning följer…..

Kram Nina

92
Subscribe
Notify of
guest

23 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
3 years ago

Stackare! Hoppas att allt ordnar upp sig under dagen. Fint väder väntar på Öland. Själv ska jag min man och våran ”Vagne” till Böda Rivera i em. (Hoppas på att lämna alla pms och klimakteriebesvär hemma)

Liza Borg
Liza Borg
3 years ago

Massor med kramar till er ❤️❤️

Anna Fredriksson
Anna Fredriksson
3 years ago

Skickar en styrkekram! Ibland hjälper det att bryta ihop och komma igen 😊

Pia Nordqvist
Pia Nordqvist
3 years ago

Ååå…så tråkigt😥men en dag i taget. Jag säger alltid det var inte meningen av någon anledning. Själv så har jag blivit angripen och utsatt av min egna kropp som är fulständigt galen.😊 och då tänker jag så. Lycka till. Hälsar Pia

Lia
Lia
3 years ago

Har ni Volvo assistans? Då kan ni ha rätt till hyrbil 🤗

Therese
Therese
3 years ago

Hoppas allt ordnar sig! 🧡

Sofia
Sofia
3 years ago

Åh nej, så jobbigt. Som någon annan sa, kolla om ni har Volvo assistans. Brukar ingå om man servar bilen på Volvo verkstad. Det kommer att lösa sig, det tar bara lite tid. Men ni ska absolut inte köra bilen om motorlampan lyser!

Som tur är är det bara materiella skador, så inget som inte går att ersätta.

Ni kommer fram så småningom och kommer att få en härlig vecka 🌸💕☀️

Agneta
Agneta
3 years ago

Men Nina.Hade det varit en vecka senare hade jag hjälpt er.Det är min by.Har hus här.Vi kommer dit på Måndag.Närmaste stad är Oskarshamn 1,5 mil söderut.Kan jag hjälpa med nåt.Hör av er.

Annica
Annica
3 years ago

Men herre jisses och på det PMS…😭 💯❤️Till er med kramar

Sofi
Sofi
3 years ago

Ibland måste man bara få gråta och sucka…
Men den är ju inte det hela världen, men just då, innan allt löser sig så känns det ju så. Så mkt bök och fixande när man bara är redo för semester…
Jäkla bilar-de ska ju bara funka 😩

Regina skött
Regina skött
3 years ago

Skickar massor med styrkekramar💝

Svahnholmen
Svahnholmen
3 years ago

Åh så trist, jobbigt och besvärligt! Hoppas ni har en bra assistansförsäkring! Håller tummarna för att allt snart ordnar sig 💗!

niiinis
niiinis
Reply to  Svahnholmen
3 years ago

Tack! ❤️

Karin
Karin
3 years ago

Fast det brukar inte vara så svårt. Ett samtal till bärgare och ett till f-bolaget som hänvisar er till biluthyrning och sedan står en bil och väntar på er.

niiinis
niiinis
Reply to  Karin
3 years ago

Inte alls så lätt. Vi har en helt trasig bil OCH en husvagn. Inte alls så lätt att bara ta en hyrbil och låtsas som bilen vi åkte hit med inte finns.

Karin
Karin
Reply to  niiinis
3 years ago

Försökte att sätta det lite i ett perspektiv till katastrof och att det faktiskt går att lösa. Hyrbilen kan väl dra husvagnen och bilen körs ju till verkstad av bärgaren. Alla lever, ni har semester och hjälp finns att få.

niiinis
niiinis
Reply to  Karin
3 years ago

Ibland känns det bara som man inte riktigt orkar sätta saker i perspektiv och tänka att det hade kunnat varit värre (även om jag började mitt inlägg med just det). Du följer säkert inte mig på Instagram där jag förklarade att på Volvo skulle det kosta 27.000 kr att laga bilen. Andra verkstäder gör det billigare (då de inte behöver byta ut lika mycket pga originaldelar osv) men ingen har öppet mitt i det 2 största semesterveckorna i Sverige. Vi har kollat ALLA verkstäder. 27.000 pungar i alla fall inte vi upp hur som helst.

Maggan
Maggan
3 years ago

Volvo assistans och Volvia försäkring är det bästa. De hämtar bilen och fixar ny bil.

J
J
3 years ago

Fantastiska farfar, räddaren i nöden liksom. 27000 nätack! Böda kommer att ta emot er på allra bästa sätt 🥰.

niiinis
niiinis
Reply to  J
3 years ago

❤️❤️❤️❤️❤️

Therese
Therese
3 years ago

Känns som att vi är såå lika du och jag. Hade reagerat precis likadant. Känner med dig! (Fast jag har ju hunnit läsa om dom snälla människorna kring dig på insta och vet att det löst sig 🙂)

niiinis
niiinis
Reply to  Therese
3 years ago

❤️❤️❤️

Ullis
Ullis
3 years ago

Tänk vad snabbt en katastrof kan vända ändå! Nu är det löst för tillfället och jag hoppas att ni kan njuta av semestern till slut! 😎☀️👍

För många år sedan fick vi punka på husvagnen på E4 mellan Huskvarna och Linköping. Det var en fredag vid 16!och vi hade inget reservdäck.
Först bröt jag ihop, men sen var det bara att kavla upp och ringa däckfirmor i Huskvarna och hoppas att det fanns någon som hade öppet. 😱
Det löste sig och några timmar senare så var vi hemma. Nervöst men det gick! 👌

Nu skrattar vi åt minnet och undrar hur vi vågade åka runt utan reservdäck genom halva Sverige 😂😂 nu har vi ett reservdäck med för framtida behov.
Trevlig semester! 💐💕

4ec569d9 2819 46c7 89b8 bacb22b01b04.jpg

Nästa inlägg

Besöket på Steam Hotell

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x