Restriktioner, vattenland och After Beach

Godmorgon raringar!

Här rullar dagarna på i semesterlunk. Vi tar dagarna som dom kommer och planerar egentligen ingenting, det är skönt att bara flyta omkring. Här är allt så himla enkelt också, eftersom allt finns så saknar man liksom ingenting utanför. Någon dag ska vi ta oss till Byxelkrok och Borgholm. Sen får vi helt enkelt se vad vi gör? Vi har bokat här på Böda Sand till Onsdag. Mellan” som bor hemma och sköter huset har ingen brådska och ska inte bort förrän nästa torsdag så vi har inte bråttom hem, kanske stannar vi till lite här och där på vägen hem, som sagt…. vi får se?

Igår började dagen med låååångpromenad i lummigaste skogen. Vi valde den långa slingan och wow vilken promenad det blev, snacka om grönt är skönt! Det sägs ju att grön skog är lugnande och jag förstår verkligen det för det var verkligen känslan. De som blivit utmattade och gått in i väggen sägs ju ska vistas mycket i skogen, kan förstå det också för det känns som man läker invändigt av att gå omkring där. Skogen här är dessutom överfull av härliga blåbär, är så sugen att plocka.

Igår körde jag en ”jobbdag” hemma i husvagnen och Tony och Milo gjorde vattenlandet. Där är det hårda restriktioner, det får t ex inte vara så många inne utan vattenlandet blir fullt rätt snabbt. Man blir tilldelad en solplats och den ska man sedan hålla till vid. Poolerna är extra klorade vilket är virusets värsta fiende. De här sängarna spritades dessutom innan Tony och Milo fick tillgång till dom, så bra!

Efter vattenlandet ringde Tony och sa att nu är det dags för After Beach. Det var skönt att slippa varma förtältet och ge sig ut till stranden. Milo och jag fick värsta skrattanfallet när Tony skulle fota oss, Milo vet hur jag brukar posa när jag ska fotas och gjorde precis likadant….. gud så vi gapskrattade! 😂 Ungjäkel och ha snappat upp mina små egenheter.

Efter kvällsmat hemma i husvagnen så tog vi oss en liten runda vid stranden. Så mysigt att gå omkring därnere, jag älskar det! Det är något med havet, jag blir så lugn av det. Som att man hittat hem, lite den känslan. Undra tro om jag bott vid havet i ett tidigare liv? Idag vill jag nog kanske ta morgonpromenaden längs strandkanten, här nere är den 2 mil lång. Så vill man kan man få sig en riktigt lång promenad. 😀

Nu ska jag jobba vidare här lite innan familjen vaknar. Det gick sådär att ta ledig den här veckan men jag har ändå gått ned i tempo vilket är otroligt skönt.

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

76
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Holmqvist
Anna Holmqvist
3 years ago

Min blåbärssylt blev godumlig! Plockade vid ”sågen”.

niiinis
niiinis
Reply to  Anna Holmqvist
3 years ago

Mums! 👍🏼🥰

Svahnholmen
Svahnholmen
3 years ago

Så härligt set ser ut! Ser ju ut som ni är utomlands 😊! Kollat lite på Anthony Willams böcker, fanns ju en del. Vilka skulle du rekommendera att börja med? Vad sa resten av familjen om din koständring? Har för mig att du gjorde annan mat till dom? Ha en fortsatt fin semester!

niiinis
niiinis
Reply to  Svahnholmen
3 years ago

Jag har alla 4 böckerna som är skrivna på svenska. Skulle säga att den viktigaste är den första. Tror bara den heter Medical Medium.

Min familj har varit 100% stöttande från första sekund, dom visste ju hur dåligt jag mådde. Jag lagade annan mat till dom när min blev för ”tråkig” eller sådan mat som bara jag gillar.

Kram ❤️

Margareta Johansson
Margareta Johansson
3 years ago

Om ni kommer till Byxelkrok igen, käka på Alissa, så god mat,deras fish&chips👍pizzorna också suveräna, ja allt hos dem är bra, Stenflisan är också ett toppenställe🌞

Nästa inlägg

KANELKLADDMUFFINSAR

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x