Utflykt till Byxelkrok

Godmorgon!

Här vaknar vi upp till klarblå himmel. Inatt har det varit lite kallt dock, höll på att frysa rumpan av mig när jag vaknade kl halv 2 inatt. 2 fönster stod öppna och jag kan lova att jag huttrade när jag for upp för att stänga dom. Det var skönt att hoppa i mysbyxor och luvtröja under dubbla täcken. Somnade gott igen!

Igår var det mulet här hos oss så vi for till Byxelkrok på eftermiddagen. Så himla mysigt där verkligen. Som en söt liten fiskeby med massa små röda bodar, restauranger och fint att titta på.

I dessa små bodar skulle man kunna hålla till en hel dag. Massor att titta på och handla.

Restaurangen vi åt på hette Petters. Maten var lite sådär måste jag säga men dög helt klart som lunchställe åt oss. Det låg fantastiskt fint precis ovanpå vattnet så vyn var verkligen allt man kan önska sig.

Efter maten gick vi till Gelato & Bisquits och käkade glass. Jag har ju knappt fått i mig en gnutta mjölkprodukt på 10 månader men festade till det med rabarbersorbet och kardemummaglass. Åh herreminjeeeeeeee för kardemummaglassen. Jag älskar ju den kryddan! Den var så galet god! Milo tyckte den smakade kanelbulle och det är ju inte helt fel och tycka det med tanke på kardemumman i kanelbullar.

Min mage mådde inte så bra efteråt men det gick snabbt över tack och lov. Det var så att säga värt det! 😅

Innan regnet kom så hann vi kasta lite macka. Det var rätt onödigt att ha lockat håret igår, så kan vi ju säga. Jag såg ut som en blöt katt när vi kom till bilen. Men vatusan, snacka om att man struntar i allt vad hår heter när man är på semester. Mest uppe i en tofs, är glad att jag lyckades tvätta det häromdagen. Haha…. det är inte så noga vet ni.

Idag blir det nog en dag på stranden, det blåser men om vi gömmer oss lite i en av våra små sandbunkrar så blir det toppen!

Ps: Fick mens igår, det gick utmärkt utan krämen. Är i chock!

Vi hörs senare!

Kram Nina

51
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
3 years ago

Vad fin du är💞

Nästa inlägg

Restriktioner, vattenland och After Beach

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x