ANNONS

Hejdå Böda

/

Hej på er!

Sitter i bilen och har ca 40 min kvar till Linköping. Inatt ska vi bo där på en camping med mamma och pappa. Vi lämnade Böda vid lunch idag, det kändes faktiskt ok. Vi har fått njuta så mycket av det vackra stället. Vi kommer tillbaka, det är en sak som är säker. Vi ÄLSKAR det!

Igår startade jag den sista dagen med en skön långpromenad på stranden. Inga hörlurar eller något, bara havets vågor, stranden och mina steg i sanden. Alltså glittret i vattnet av solen som speglades där, magiskt!

Några har i alla fall varit både innovativa och konstnärliga när de skapade dessa vackra djur i sanden.

När man såg denna lilla passage visste man att det inte var långt kvar hem till husvagnen.

Eftermiddagen tillbringades på ”Krabban”. Ett av de vackraste platserna på hela stället. Jag ÄLSKAR att sitta just här, det är precis vid havet och känslan är såååå härlig. Soft och lugnt. Afterbeachen drar igån vid 15 och så är detta perfekta stället att sitta på. När vintern är som mörkast så visualiserar jag när jag sitter här en varm sommardag. Det får en att fly mörkret en stund och tänka framåt sommaren.

Kvällen tillbringade vi på Beach Club där vi åt så gott. Efter vi ätit och myst klart hängde Milo vid hoppbollarna och vi gick till husvagnen och bara såsade i soffan. Tony gubbsov medan jag körde frågestund på Instagram. Hade och göra till sent på natten och svara på allt. 😀 Jättekul!

Tack för denna gången Böda Sand! Jag lovar att vi återkommer. ❤️

Snart framme!

Kram Nina

3
86

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00