Några härliga dagar

Inlägget innehåller annonslänk genom reklam för Åhléns.

Godmorgon!

Long time no see. Jag har gått ned i ”semester mode” på allvar. Dagarna flyter samman med varandra och vi bara gör det som faller oss in, inga krav eller måsten bara flyta runt i sommarsverige. Bästa känslan! Dock så får jag alltid lite dåligt samvete när bloggen gapar tom, men ni som vill veta vad jag pysslar med kan alltid följa mig på Instagram. Där kör jag dagliga uppdateringar i storys, den hittar ni HÄR.

En liten sammanfattning på de senaste dagarna kommer här.

Vi lämnade ju ett soligt Öland bakom oss och gav oss iväg mot mamma och pappa som var i Linköping. De hade varit och besökt flygvapenmuseet och haft ett dygn där när vi kom.

Vi var hungriga när vi kom fram och beslutade oss för att åka in till stan för en bit mat. Efter lite googling så hamnade vi på Stångs Magasin.

Massor med god mat! Vi fick veta att en av finalisterna till Sveriges kock var den som var kock på restaurangen.

Riktigt mysigt invändigt på restaurangen!

I Linköping stannade vi bara över natten och på förmiddagen dagen efter (fredag) så tuffade vi vidare mot småstaden och vårt hem. Majlis var så glad när vi kom hem så hon skrek. Hon jamade i timmar efter att vi kom hem, så glad och se oss.

Igår tog vi en Sthlms dag, Thedde följde också med så det blev en ordentlig bonus. Så mys att få hänga lite. Mellan var på väg hem från Göteborg så han kunde inte hänga på.

Jag har längtat efter att äta på Vau de ville i en hel evighet så vi bokade bord där och fick en solig lunch på uteserveringen.

Jag åt halloumiplatå, den är galet god. Vill du äta något riktigt smarrigt nångång så testa den. Tony körde på ett säkert kort med sin toast Skagen. Thedde tog köttbullar och Milo hamburgare. Alla tyckte det var gott. Jag åt så jag fick knäppa upp jeansen. 🤣

Tony köpte nya löparskor i Linköping men ångrade sig när vi kom hem. Därför blev det ett besök på Löplabbet för ett par andra som han varit sugen på ett tag. Tony har grottat ned sig i ämnet löparskor då han ju springer flera mil i veckan. Han vill ha det bästa och har hittat sina favoriter. Han har också grottat ned sig i vad jag som promenerar så mycket ska ha för skor för att spara höfter och knän så mycket som möjligt. Ska skriva ett inlägg om det senare för det är en hel vetenskap. 😀

Ni som kollade min story igår kunde se när Tony körde lite catwalk inne på löplabbet, det blev uppskattat kan jag säga med tanke på antalet dm:s som dök upp. 😅

Vi avslutade Stockholmsbesöket med att fika på vetekatten. Allt är superbra där men dom har inte koffeinfritt kaffe. Hmmm…. så synd för det har ju faktiskt de flesta fiken i Sverige nuförtiden, i alla fall i storstäder.

Som om ätandet inte räckte där så avslutade vi vår dag på Pinchos i småstaden. Blev så mätt så jag höll på att smälla av. Det blev hem och kasta av sig jeansen. 😂 Så skön känsla…. En riktig matdag med min familj, gud så man trivs ju fler ungar som är med.

Jag köpte en ny sport-bh igår som jag är så nöjd med! Det är Stella McCartneys samarbete med adidas. Sitter som en smäck, håller superbra även om den inte sitter på för hårt. Jag avskyr när de sitter för hårt men vill ändå ha ett bra stöd. Den här har allt det, supernöjd är jag. Du hittar den HÄR!

Nu ska jag jobba vidare här, har en mejlhög utan dess like som måste betas av.

Vi hörs senare!

Kram Nina

70
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Smulan
Smulan
3 years ago

Hej, jag har en fråga angående sellerijuicen. Läste att man ska dricka ca 4,5 dl varje morgon vilket låter rimligt. Jag är bara så förvånad över hur lite juicen jag får ut ur ett knippe, en dl? stämmer det att man måste ha fem knippen till ett glas eller gör jag något fel tro? Har precis hittat till din blogg och gillar den jättemycket.
Ha en fortsatt fin sommar!

niiinis
niiinis
Reply to  Smulan
3 years ago

Just nu är selleristjälkarna så vansinnigt dåliga. De ekologiska importeras inte nu utan är svenska, då är de katastrofalt tunna. Jag brukar få använda 2 nu. Man får välja med omsorg i affären. På höst och vinter så är de jättestora istället och räcker till 1,5 gång. 😀

Nästa inlägg

Hejdå Böda

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x