Spännande inspelning

Hej och hallå!

Måste komma in och säga hej. Igår blev det en ”day off”. Hade fullt upp hela dagen. Åkte bl a och hämtade hormonkräm av en följare. Jag har äntligen hittat min kräm igen, funkade inte med en annan sort, men den skickas ifrån England vilket gör att det tar lite extra tid. Krämen hann alltså inte till mig tills jag fick pms. Som tur var har jag världens bästa följare och kunde åka till Bro och hämta. Världens bästa Tina! Du är guld värd! ❤️ Stort tack!

För er som undrar vad det är för hormonkräm jag pratar om så är det en progesteronkräm som jag inte kan leva utan. Den hjälper vid min svåra PMS och förklimakteriet. Alla kvinnors progesteron dippar efter 35, det stupar efter 40. Har du inte p-piller eller hormonspiral till hjälp så blir dina progesteronnivåer riktigt låga 7-14 dagar innan mens. Progesteronet är ett form av ”må bra” hormon. Får du brist gör det så du mår motsatsen. Hemskt! Men den här krämen hjälper så nå vansinnigt bra emot det. Håller mig jämn och fin i mitt humör och alla andra jobbiga symtom försvinner. Så nu blir jag nog aldrig utan krämen igen, har köpt 5 flaskor! Haha….

Igår var vi inbjudna på en lite speciell champagneprovning hos Champagne.se, en provning som kommer visas på Mustiga Mauris youtubekanal ”Uppdrag mat” (< länk till kanalen). Både ”Mellan” och Milo följer hans kanal medan varken jag eller Tony aldrig hört talas om den. Men nu vet vi kan jag säga. Detta avsnitt kommer bli riktigt kul tror jag! Kommer framöver nångång.

Gissa hur glad någon var för den sista bilden?! Megaglad! Det blev en trevlig kväll på alla sätt och Mustiga Mauri är suuuuupertrevlig prick!

Hade en superskön outfit på mig! Ääääääälskar kjolen.

Hepp, nu ska vi stanna till och fika. Vi hörs sen.

Kram Nina

46
Subscribe
Notify of
guest

14 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marita Jansson
Marita Jansson
3 years ago

Så fina kläder!

Lena
Lena
3 years ago

Åh så snygg du är! Var är kjolen ifrån? Måste fråga hur lång tid det tog för dig att tappa 22kg?

Pernilla Johansson
Pernilla Johansson
3 years ago

Vad heter krämen du använder? Har själv samma problem men har inte hittat rätt i djungeln ännu… kanske funkar ”din” hormonkräm även för mej? Vore såå skönt att hitta något som funkar 😊

Jeanette
Jeanette
3 years ago

Du måste berätta vart du hittat den supersnygga kjolen 😊

Katarina
Katarina
3 years ago

Vilken kväll ⭐️ Vilken dryck och mat och så kul att träffa er 💙

Pernilla Johansson
Pernilla Johansson
3 years ago

Vad är det för hormonkräm du använder? Jag har inte hittat nån som jag tycker fungerar… skulle vara intressant att testa den du använder.
Galet snygg kjol hörru!

Jennie
Jennie
3 years ago

Vilken leverantör och vilket märke av krämen rekommenderar du? Måste prova innan familjen skiljer sig från mig 😬

Tina
Tina
3 years ago

❤️

Camilla
Camilla
3 years ago

Hej galet snygg kjol o undrar också vart du köpt den…. Hälsningar Camilla

Anki
Anki
3 years ago

Hej! Jag har haft samma hormonkräm som du hade tidigare, ’Female Balancing Cream’ som jag köpte från Mia innan hon slutade sälja från USA. Har letat som attan efter den sedan (har prövat en från Moodmama efter, men den funkade inte alls för mig tyvärr, mådde sämre än nånsin). Är det den du hittat igen? Kan du snälla länka i så fall? Stor kram och tack för allt du delar med dig av, älskar att läsa här ❤️.

Krista / Miss Macaronia
Krista / Miss Macaronia
3 years ago

Åh champagneprovning 😍
Vill baka något med champagesmak och undrar om det ens går att få fram fin champagesmak i bakverk, svårt tycker jag. Kanske kommer fram bättre med en riktigt brödig variant.

Jenny Broberg
Jenny Broberg
3 years ago

Kan du inte lägga ut en bild på krämen och berätta var du köper den?

Jenna
Jenna
3 years ago

Kjolen❤

Ann-Louise
Ann-Louise
3 years ago

Åh kjolen 😍😍😍 var har du köpt den?

Nästa inlägg

Jo men en bra dag!

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x