ANNONS

Spännande inspelning

/

Hej och hallå!

Måste komma in och säga hej. Igår blev det en ”day off”. Hade fullt upp hela dagen. Åkte bl a och hämtade hormonkräm av en följare. Jag har äntligen hittat min kräm igen, funkade inte med en annan sort, men den skickas ifrån England vilket gör att det tar lite extra tid. Krämen hann alltså inte till mig tills jag fick pms. Som tur var har jag världens bästa följare och kunde åka till Bro och hämta. Världens bästa Tina! Du är guld värd! ❤️ Stort tack!

För er som undrar vad det är för hormonkräm jag pratar om så är det en progesteronkräm som jag inte kan leva utan. Den hjälper vid min svåra PMS och förklimakteriet. Alla kvinnors progesteron dippar efter 35, det stupar efter 40. Har du inte p-piller eller hormonspiral till hjälp så blir dina progesteronnivåer riktigt låga 7-14 dagar innan mens. Progesteronet är ett form av ”må bra” hormon. Får du brist gör det så du mår motsatsen. Hemskt! Men den här krämen hjälper så nå vansinnigt bra emot det. Håller mig jämn och fin i mitt humör och alla andra jobbiga symtom försvinner. Så nu blir jag nog aldrig utan krämen igen, har köpt 5 flaskor! Haha….

Igår var vi inbjudna på en lite speciell champagneprovning hos Champagne.se, en provning som kommer visas på Mustiga Mauris youtubekanal ”Uppdrag mat” (< länk till kanalen). Både ”Mellan” och Milo följer hans kanal medan varken jag eller Tony aldrig hört talas om den. Men nu vet vi kan jag säga. Detta avsnitt kommer bli riktigt kul tror jag! Kommer framöver nångång.

Gissa hur glad någon var för den sista bilden?! Megaglad! Det blev en trevlig kväll på alla sätt och Mustiga Mauri är suuuuupertrevlig prick!

Hade en superskön outfit på mig! Ääääääälskar kjolen.

Hepp, nu ska vi stanna till och fika. Vi hörs sen.

Kram Nina

14
44

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00