CAVA SANGRIA och Stockholmshäng

Godmorgon vänner!

Oj oj vad jag vaknade tidigt i morse, gjorde allt jag kunde för att somna om men icke. Vill ju inte att mina tidiga morgnar redan startar. Haha…. ni som läst här länge vet ju hur mina vintrar brukar se ut.

Igår kväll hade vi middagsgäster som jag fick ihop massor med härliga recept ifrån, du kommer få lite tips senare. Kanske passar bra till helgen, ska ju bli superfint väder.

Jaha, vad har vi gjort då? Vi har tagit en tur till fina underbara Strängnäs.

Vi älskar hamnen i Strängnäs. Finns restauranger, glassbodar, badstrand, minigolf, båtuthyrning, trampbåtar m.m. inom nära räckhåll. Så är det soligt så är det verkligen hur myyyys som helst.

Milo har fått besöka Yoump igen. Vi har inte vågat på hela hela våren pga pandemin men så igår tänkte vi att vi kikar in och ser hur mycket folk det var? Det var nästan folktomt. Kan det ha varit 20 barn sammanlagt på hela anläggningen? Kändes hur tryggt som helst och gissa om han njöt? Han är ju grym på att hoppa studsmatta och där är det verkligen lyxiga studsmattor. Vi hade med oss träningskläder till honom för svetten brukar lacka.

Milo lekte mästerfotograf! Vi har nämligen haft sånt strul på bilfronten i vår familj alltså, ni anar inte. Här var vi och hämtade ut vår nya bil som redan fått reparerats, alltså gaaah! Men nu hoppas vi att det ska vara löst. Bara den andra bilen kvar att laga nu…..

Stockholmshäng efteråt med bl a ett besök på Hötorget där jag brukar köpa blommor! Deras liljor brukar hålla i 2-3 veckor.

Igår kväll hade vi en ljuvlig kväll hemma på vår altan med massa gott att äta. Så mysigt! Det var Magnus & Maria som var här och hängde med oss. Alltså så glad, tänk att vi alla kan umgås och trivas i varandras sällskap. Tänk att det kunde bli så bra. Maria är en toppentjej, storgillar henne. ❤️

Gjorde en supertrevlig välkomstdrink igår. En del kallar det för VIT SANGRIA och en del för CAVA SANGRIA. Det blev väldigt gott och fräscht, perfekt för en varm sommarkväll som vi hade igår.

CAVA SANGRIA

2 flaskor CAVA

5 dl Sprite zero

Frysta vindruvor

Blodgrape

Citron

Frysta jordgubbar

 

Gör såhär:

1) Frys vindruvorna och jordgubbar (styckfrys). Dessa fungerar som naturligt is i sangrian sedan.

2) Skiva blodgrape och citron och lägg i botten på en behållare. Ha i frysta vindruvor och jordgubbar. Häll i all Cava och Sprite och ställ den kallt tills den ska serveras.

Vi åt så mycket gott, kommer att komma recept på allt senare.

Hepp, dags att kicka igång dagen. Idag väntar playdate för Milo. Kanske att vi tar oss till en strand om vädret tillåter? Skulle ju bli fint men nu ser det ut som om det ska mulna på under dagen. Vi får se?

Vi hörs senare!

Kram Nina

153
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Giggi
Giggi
3 years ago

När mina barn var i Milos ålder ville de bara vara med kompisar under sommar loven. Kompisarna var viktigare. Jag ser att din son vill vara med er,vi ser ju han bara med er. Så njut av detta så länge det varar.

niiinis
niiinis
Reply to  Giggi
3 years ago

Milo är med kompisar också, idag t ex är det kompisdag hela dagen. Vi visar ju inte här varje gång han är med en kompis för respekt för andras barn.

Milo hänger med oss fortfarande och jag vet verkligen allt om när de bara väljer kompisar helt och hållet. Så vi njuter allt vi orkar. 👍🏼

Giggi
Giggi
3 years ago

Varför tog du bort min kommentar? Det var inget elakt skrivet.

niiinis
niiinis
Reply to  Giggi
3 years ago

Har inte tagit bort någon kommentar. Alla kommentarer godkänns på den här bloggen och därför kan det ta ett tag innan de syns här.

Berit
Berit
3 years ago

Festligt och enkelt..det gillar jag 🙂

Barbro46
Barbro46
3 years ago

Krustaderna har du bakat dom,hittar inget recept?

niiinis
niiinis
Reply to  Barbro46
3 years ago

Dom är köpta.

Img 0453.jpg

Nästa inlägg

Hur gick det så fort?

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x