Förbannade tjuvar – Så arg!

Hej på er!

Nämen vilken eftermiddag det blev hörni! Allt började ju toppenbra. Frisören Emelie skämde bort mig ordentligt och såg till att jag blev himla fin i håret.

Såhär såg det ut på vägen. Det svarta skulle bort och mitt hår skulle ljusas upp. Känns helt rätt att överge det där jättemörka.

Tittut! Man är fasen inte så snygg när man sitter i frisörstolen. Här hade vi just tagit ut foliepaketen och sedan hade Emelie i en nyansering.

Jo men visst vettu! Brunett med baylage och slingor. Om 2 veckor ses vi igen för fortsättningen.

När vi skulle till bilen så möttes vi av detta. Bilen stod mitt på Riddargatan mitt på dagen! Ändå hade en kille på cykel (vi har vittnen) pangat rutan och lyft ut Tonys datorväska. Vilket meck! Ringa polisen, försäkringsbolag, ta sig till en mack för att dammsuga upp allt glas. Ta bort det som satt kvar, sätta för en Rustapåse (funka jädrans bra, tips om ni råkar ut för samma), tejpa och sen kvista hemåt. Imorgon får vi rutan utbytt, så jädra bra service ändå. Bästa försäkringsbolaget, bästa bilglasföretaget…. jag kommer t.o.m få ha lånebil över dagen.

Ja vi vet att det är totalt ansvarslöst att lämna en dator i en bil som vi gjorde. Den låg i en svart datorväska på golvet i bak. Absolut! Det får man ta åt sig av…. men det ursäktar fortfarande inte stölden, det är jäkla idioter som stjäl på det där sättet.

Men ska, inget synd om oss alls….förutom att det är lite skärrande, jobbigt och knorvigt och hålla på och fixa och dona med. Vi är ok, ingen är skadad och saker hade kunnat vara 1000 ggr värre. Men Gud, människor har ingen respekt längre. Alls. Riddargatan är inte direkt tom, det är knök med folk där…. ändå kan en person panga en ruta och sno saker. Fan! Blir så arg!

Aja, imorgon har vi ny ruta och det har kostat lite slantar, men som sagt….det hade kunnat vara värre.

Nu ska jag nog blunda lite och andas djupa andetag, får alltid min kropp att slappna av så bra när jag gör så.

Ha en fin kväll.

Kram Nina

63
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
Therese
3 years ago

Man SKA kunna lämna SINA grejer i SIN bil, det är min klara åsikt i detta!! Inte direkt som att ni hade olåst bil med en stor skylt utanför där det stod ”här finns en dator, varsågod att ta”. Nä fy sjutton så dåligt! Förstår jobbiga känslan också då vi haft intrång på gården och blivit bestulna en gång.

Benitha
Benitha
3 years ago

Tänk att folk inte kan skilja på mitt o ditt 😢
Man blir ju så jäkla förbannad,Vi fick inbrott första sommaren vi hade flyttat till Sörmland när vi var o handlade o arbetsförmedlingen.Data o smyckeskrin försvann!
Men ändå snygg i håret blev du ialla fall😃
Ha det bra👍

Berit
Berit
3 years ago

Åh så jäkla surt!! Det är helt vansinnigt och ni hade den ju inte synligt i framsätet direkt utan på golvet i baksätet. Nåja bara bita ihop och gå vidare och det är ju FIN FREDAG idag 🙂
Snygg blir du då i håret minsann..blir kul att se då det är helt klart.
Trevlig helg på er!!

Sofie
Sofie
3 years ago

Fy fasen vad tråkigt. Har varit med om samma sak. Mitt på dagen, någon krossade rutan och tog ut en silvrig portfölj. Dock innehöll den bara tråkiga papper så hen lämnade den på marken utanför bilen. Så onödigt 😡

Ullis
Ullis
3 years ago

Så fin i håret! Hur ljus ska du bli? Nu blev jag med sugen på slingor men la in en toning själv förra v som blev för mörk så undra om jag kan få som dig på bilden.

niiinis
niiinis
Reply to  Ullis
3 years ago

Ja jag ska inte bleka mera nu utan nu kommer nyanseringen gå ut lite så då kommer slingorna komma fram mer. 😀

Img 1441.jpg

Nästa inlägg

Lite ledsen

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x