ANNONS

Sneakpeek i vårt uterum

/

Hej igen vänner!

Jag ligger nedbäddad i soffan, jag är så trött och sliten hörni. Jag skrev ett inlägg på min instagram häromdagen om mina känslor kring flytten. Jag tänkte jag skulle återge det här:Kikar in försiktigt…. är känslig som tusan just nu. 😭❤️ Tänkte prata om något som är lite känsligt. Ni som följt mig länge vet att jag är ”sån”, jag är ju en sån typisk HSP-person (highly sensitive person). Var faktiskt tvungen att googla ”FLYTTA TRAUMA”. Haha… ja ni hör ju. 😂🙈 Även om vi älskar vårt nya hem och trivs jättebra redan så är det något som är så oerhört uttröttande och energisugande med att flytta. Jag känner mig som ett urskitet päron, alldeles tom och skruttig. Jag är glad att jag har min lilla familj, och för att inte göra detta till något stort och oproportionerligt så är det inget synd om någon av oss. Men känslor är viktigt att prata om, vare sig det handlar om starka glada eller svaga ledsna känslor. Alla är vi olika känsliga, någon kanske rycker på axlarna åt en flytt och får massor med energi av det…. och så finns det vi… vi som har våra känslor på ytan och påverkas så oerhört starkt av alla intryck som kommer med det. Ibland skäms jag för att jag är en så känslig människa, jag försöker rycka upp mig och ”skärpa till” mig. Men jag kan verkligen inte rå över hur mina känslor beter sig. Ibland blir jag trött på att alltid känna så mycket och önskar att jag också kunde rycka på axlarna åt saker och pinna vidare, men ingenting i mitt liv går så obemärkt förbi. Allt måste processas och allt känns. Så nu när inte min story överhopas av massa klipp ur mitt liv ville jag bara förklara att jag processar och boar samtidigt.

Någon skrev att jag var så snabb med att få ordning, det är också en sån ”känslogrej”, ju snabbare jag får ordning desto snabbare får jag ro. Jag kommer snart tillbaka till story och blir mitt vanliga jag. Jag får sån energi av er alla, den behövs nu. Kram! ❤️❤️❤️

Ja detta är lite hur en flytt känns för en HSP person. Mycket som känns, som ska processas och som måste bearbetas. Vi älskar vårt nya hem! Vi trivs så himla bra. Jag vill bara säga det så ingen tror något annat. Det är bara uppslitande på alla sätt det här med att genomgå en flytt. Man är lite urlakad efteråt då det varit känslor högt och lågt och för att kroppen och själen jobbat så jäkla hårt.

Dessutom är ju både jag och Tony likadana när det kommer till att få klart. Ingen av oss klarar av att låta lådorna ligga framme och skräpa. Vi bara tokröjer och kör tills allt är klart. Nu står bara 2 kartonger kvar av alla 60!!!! som vi hade. Vi har kört till 10 på kvällarna och sen däckat i soffan. Vi har bara bott här i lite drygt en vecka. Haha…. ja vi kanske är lite knäppa.

Nu tänkte jag visa dig lite bilder från vårt uterum. Det är inte klart ännu och kommer nog möbleras om lite ytterligare ämen ville ändå bjuda in dig på en liten sneakpeek.

Det är så mysigt att sitta där ute. Jag älskar det där utrymmet alltså. Nu ska lite gardiner hängas upp så att vi håller frosten borta. Jag ska ha lite övervintrande blommor där ute så då får det inte bli frost. Kommer kanske också ställa ut ett litet element så det håller värmen litegrann.

Ja, så det är inte klart ännu men ville visa lite i alla fall. Är så nöjd med känslan. Visar nya bilder sen när jag får upp gardiner osv.

Nu ska vi äta kanelbullar här hemma. Jag ska brassa i ordning lite koffeinfritt kaffe i min Nespresso. Fått tag på så gott koffeinfritt kaffe till den så det är inte klokt. Dricker flera koppar per dag nu. Haha…. så inte likt mig. Sen blir det en lång skön kväll i soffan.

Ha en mysig kväll nu.

Kram Nina

11

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00