Härliga tips till hemmet!

Innehåller annonslänkar genom reklam för Zelected By Houze.

Åh vi trivs så bra i vårt nya hem. Så skönt det är när man känner så. Att det blev helt rätt liksom. Jag var ju som sagt lite orolig för hur jag skulle känna men det känns bara toppen för oss alla. Jag kommer knäppa lite fler bilder här hemifrån så du får kika såklart.

Älskar vårt vardagsrum. Nu har ramarna som jag lämnade in för att speglas kommit så snart ska dom upp där bakom soffan. De fina tavlorna/postersen kommer då en annan fin plats, dom passar så fint i vårt vardagsrum ju.

Måste tipsa dig om bra erbjudanden nu på en av mina favoritbutiker. Har precis börjat fylla på shoppingkorgen där då de har världens erbjudanden nu. Upp till 40% rabatt på utvalda favoriter.

Den här VASEN påminner om den som jag har på ett av våra sideboards. Så snygg! Finns i svart också HÄR. 100 kr billigare nu!

Dom här TAVLORNA med clips påminner om tavlorna som jag har ovanför soffan. Nedsatta med nästan 140 kr nu.

Den här VASEN i rökfärgat glas är så ljuvligt fin! Den MÅSTE jag ha! Så fint med hampagräs i eller kanske bara eucalypsus. Nedsatt med 110 kr nu.

1) HÄR 2) HÄR 3) HÄR 4) HÄR 5) HÄR 6) HÄR

Alltså kuddarna! Kan vi typ ta en stund och bara beundra dessa kuddfodral. Det här är sååå min stil, jag smäller av vad snyggt! Alla är nedsatta nu också.

Jag ÄLSKAR ju kuddar och vill gärna ha lite djurmönster på allt. Haha…. Såå snyggt och så min stil. Måste klicka hem några fodral så jag kan förnya soffan lite. Förresten, det är verkligen världens bästa sätt att förnya snabbt i ditt vardagsrum. Nya kuddfodral och någon pläd gör underverk för hela vardagsrummet!

HÄR hittar du alla erbjudanden på Zelected By Houze nu!

Kram Nina

43
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ann-Louise
Ann-Louise
3 years ago

Kan tala om att Kuddfodralen går att tvätta👍🏻😊

niiinis
niiinis
Reply to  Ann-Louise
3 years ago

Så bra! 🙌🏻😍

Giggi
Giggi
3 years ago

Jätte snyggt du är så duktig. Jag har några funderingar äter ni vardagsmat i det stora borden? Om ja är det inte lite jobbigt ta ner alla saker från bordet och sen ställa tillbaks? Likadant soffbordet om man vill dricka kaffe och käka kakor eller vill ha chips,godis skålar? Hoppas du inte missuppfattar jag vill bara förstå hur det funkar i praktiken?

Giggi
Giggi
3 years ago

Hej igen nu när jag tittar mer noggrant så ser jag alla sakerna står inte på matbordet utan ett annat bord sorry:)) Mitt öga blev lurat.

Carole Johansson
Carole Johansson
3 years ago

Hej ! har en fråga, vilken färg är ditt snygga matbord målat i ?

niiinis
niiinis
Reply to  Carole Johansson
3 years ago

Det är IKEAS svarta lasyrfärg. Den är perfekt för den blir sådär härligt mörk ju fler ggr man målar med den. 😍

Charlotte Lindell
Charlotte Lindell
3 years ago

Åhh din underbara tapet!! Vart är den ifrån?

Img 1845.jpg

Nästa inlägg

Tonys 40 årsfirande DAG 1

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x