ANNONS
Integritet på Tailsweep

Härliga tips till hemmet!

/

Innehåller annonslänkar genom reklam för Zelected By Houze.

Åh vi trivs så bra i vårt nya hem. Så skönt det är när man känner så. Att det blev helt rätt liksom. Jag var ju som sagt lite orolig för hur jag skulle känna men det känns bara toppen för oss alla. Jag kommer knäppa lite fler bilder här hemifrån så du får kika såklart.

Älskar vårt vardagsrum. Nu har ramarna som jag lämnade in för att speglas kommit så snart ska dom upp där bakom soffan. De fina tavlorna/postersen kommer då en annan fin plats, dom passar så fint i vårt vardagsrum ju.

Måste tipsa dig om bra erbjudanden nu på en av mina favoritbutiker. Har precis börjat fylla på shoppingkorgen där då de har världens erbjudanden nu. Upp till 40% rabatt på utvalda favoriter.

Den här VASENpåminner om den som jag har på ett av våra sideboards. Så snygg! Finns i svart också HÄR. 100 kr billigare nu!

Dom här TAVLORNA med clips påminner om tavlorna som jag har ovanför soffan. Nedsatta med nästan 140 kr nu.

Den här VASEN i rökfärgat glas är så ljuvligt fin! Den MÅSTE jag ha! Så fint med hampagräs i eller kanske bara eucalypsus. Nedsatt med 110 kr nu.

1) HÄR2) HÄR3) HÄR4) HÄR5) HÄR6) HÄR

Alltså kuddarna! Kan vi typ ta en stund och bara beundra dessa kuddfodral. Det här är sååå min stil, jag smäller av vad snyggt! Alla är nedsatta nu också.

Jag ÄLSKAR ju kuddar och vill gärna ha lite djurmönster på allt. Haha…. Såå snyggt och så min stil. Måste klicka hem några fodral så jag kan förnya soffan lite. Förresten, det är verkligen världens bästa sätt att förnya snabbt i ditt vardagsrum. Nya kuddfodral och någon pläd gör underverk för hela vardagsrummet!

HÄR hittar du alla erbjudanden på Zelected By Houze nu!

Kram Nina

7
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00