Kaffetips

Godmorgon raringar!

Måndag igen, tänk vad fort det går nu. Går det i den här farten får vi snart börja pilla med julsakerna. Längtar dit, dock så längtar jag inte efter det mörkret som är då. I morse var det mörkt när jag skulle väcka Milo, det var det inte förra veckan. Huuuu…. mörkret är inte min grej, men det är bara att tugga i sig, ljuslampan här hemma får nog gå i vinter.

I morse gjorde jag frukost på smoothie och müsli. Smoothien gjorde jag på banan och en sån fryspåse med smoothiefrukt och lite vatten. Riktigt gott!

Har just gjort en kaffe till mig. Mitt bästa köp är nog vår lilla kaffemaskin med mjölkskummare. Så himla gott med skummad värmd mjölk till kaffet.

Jag tipsade ju om att jag hittat ett koffeinfritt kaffe till Nespresso som är sååå gott. Det är dessutom mycket billigare än det man köper hos Nespresso! Inte sponsrad alls, vill bara tipsa er. Har provat typ alla koffeinfria sorter där nu och har hittat en favorit! Den HÄR!

Har du en Nespresso eller annan kaffemaskin tipsar jag dig att kika in där. HÄR hittar du alla deras Nespressokapslar till mycket bättre priser och minst lika gott. Dom har självklart vanligt kaffe också, inte bara koffeinfritt. Är dock så glad att dom har så brett utbud på koffeinfritt. De har dessutom tekapslar också så jag svänger snabbt ihop en kopp te på kvällen i min kaffemaskin.

Hittade sån rengöring till kaffemaskinen också. Köpte både rengörare och avkalkning och jisses vilken skillnad det blev på smak i maskinen. Wow!

Nä, nu ska jag jobba vidare här. Vi hörs lite senare! Har ett nytt recept.

Kram Nina

68
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
anne .
anne .
3 years ago

Tack för tippset…ska testa detta lkaffet…👍

niiinis
niiinis
Reply to  anne .
3 years ago

Ja gör det! Jag är toppennöjd! 🥰

Img 1932.jpg

Nästa inlägg

Tonys 40 årsfirande DAG 2

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x