Skönaste klänningen!

Innehåller annonslänkar genom reklam för Lindex

Hello hello!

Idag har jag varit iväg och fixat med ett samarbete som kommer upp på min Instagram längre fram. Solen skiner ute så jag ska strax klä på mig och ge mig ut på en liten solig promenad. Alltså Gud vad man behöver sol och ljus nu, jag måste i alla fall försöka boosta lite dagsljus varje varje dag.

Måste visa dig en superfin klänning som jag var in på Lindex och köpte i förra veckan! Den är i sweatshirt material och såååå mjuk och skön på.

Klänning HÄR / Skärp HÄR

Du kan ha klänningen utan skärp eller med skärp. Ska jag ut och äta så kör jag nog utan skärp…. haha!

Tips tips om du vill ha en riktigt skön klänning!

Kram Nina

56
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 1638 1.jpg

Nästa inlägg

Restaurangtips!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x