ANNONS

Glamouröst att skriva bakbok

/

Haha…. ja godmorgon vänner!

Jag är uppe sen 04 och bakar inför dagens plåtning av bakboken. Det är glamouröst här hemma i köket vill jag lova. 😂 Eller inte…. det är kanske tur att man inte blir fotograferad under tiden man gör bakverken skulle jag säga. Idag ska Vagnhild få vara med också, man kan väl inte göra en bakbok utan att hon får vara med på ett hörn tänker vi.

Hepp, jag måste fortsätta. Kl 9.30 ska jag vara fixad och klar och på plats för plåtningen.

Vi hörs sen igen, häng gärna med i min story på Instagram under dagen.

Kram Nina

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00