Glamouröst att skriva bakbok

Haha…. ja godmorgon vänner!

Jag är uppe sen 04 och bakar inför dagens plåtning av bakboken. Det är glamouröst här hemma i köket vill jag lova. 😂 Eller inte…. det är kanske tur att man inte blir fotograferad under tiden man gör bakverken skulle jag säga. Idag ska Vagnhild få vara med också, man kan väl inte göra en bakbok utan att hon får vara med på ett hörn tänker vi.

Hepp, jag måste fortsätta. Kl 9.30 ska jag vara fixad och klar och på plats för plåtningen.

Vi hörs sen igen, häng gärna med i min story på Instagram under dagen.

Kram Nina

61
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
3 years ago

Du är så duktig Nina! Ser fram emot din bok 😊

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
3 years ago

Åh tack snälla! ❤️❤️❤️

Therese
Therese
3 years ago

Så himla kul att få göra en sån bok!

niiinis
niiinis
Reply to  Therese
3 years ago

🙏🏻😍

Img 2152.jpg

Nästa inlägg

Egen supergod och enkel müsli

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x